bambi

Hemlängtan

Vem kan längta hem härifrån?

Ni frågar om vi har någon hemlängtan.... nej, inte direkt. Men vi börjar ju känna att det är snart dags att åka hem (11 dagar kvar). Vart har alla våra 58 dagar tagit vägen?

Så nu när jag tänker på att det är snart dags att åka hem så tänker jag att det ska bli så roligt att få träffa vännerna, prova alla nya kläder tillsammans med mina gamla, få se hur det ska gå när Leah ska sova i samma rum som Zack och om Zack kommer att vara blöjfri hemma också. Det är mer att jag längtar efter dom nya rutinerna hemma... så man kanske kan säga att jag har lite hemlängtan ändå? Men jag skulle inte ha något emot att vara här en månad till!

När jag frågar maken om han har hemlängtan så svarade han först NEJ, sen så funderade han lite och sa att han längtar nog lite efter sin dator och att få börja klättra igen. Och att jobba... haha... så när vi tänker efter så kanske vi har lite hemlängtan ändå?

Angående makens föräldraledighet så kommer han inte fortsätta och vara föräldraledig. Jag kommer att vara det fram till hösten För lärare är det oftast enklast att börja jobba terminsvis (om det går) så jag börjar jobba igen till höstterminen.
#1 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Förstår verkligen er kluvenhet inför hemresan. Underbart att vara iväg utan måsten, men samtidigt skönt att komma hem till allt och alla man saknar och det vanliga vardagslunket. Ni har ju med er alla fina minnen hem! :-)

#2 - Ejkej

Har du ferietjänst så att du kan "gå tillbaka i tjänst" under sommarlovet? Sj är jag lärare med semestertjänt och önskar mig en ferietjänst, men man kan ju inte få allt. ;)