bambi

Huai To vattenfallet

Idag så var vi även till ett väldigt fint - och högt - vattenfall. Men egentligen var det promenaden dit, igenom djungeln, som var mest intressant. Men när vi väl kom fram till vattenfallet så badade maken och Zack... i det kalla vattnet.




Men som jag skrev så var promenaden (på ca 350 m. enkel väg) igenom djungeln mest intressant. Guiden började med att berätta att dom hade sett en Kungskobra igår... snacka om att jag blev lite smårädd redan då och bara kollade ner på marken.

Sen så stannade vi till vid en mega-stor spindel. Och det gjorde ju inte mig direkt mindre rädd...

Den var lite svår att fota, man ville ju inte så gärna gå så nära.
Men ni kanske ser hur stor den är ändå, den är ganska så i mitten av fotot.


Sen så promenerade vi lite till och så stannar guiden helt plötsligt till vid ett par hål:



..och han berättar att det är jättestora, håriga spindlar (Tarantula) som bor i dom. Det var tydligen säsong för ägg nu också....
Men det var en intressant och lärorik promenad. Och jag blev helt slut eftersom jag bar Leah hela tiden (det är ju ändå 11 kg extra att bära) och inte vågade jag sätta ner henne någonstans när vi kom fram till vattenfallet!
#1 - John Hedqvist

Djungeln ar intressant,nogot som var i fantasin do man ung pojke. Som Tarzans hemtrakt. Det ar att vara po vakt so man inte for not sting. Din Tarantula var storre an vad vi hade vid Lake Don Pedro. Min basta djungel experience var vid Panama, man kunde lyssna till so monga laten sent po kvallen. God fortsattning i Asien.

J H .

#2 - Beata

Vad intressant att läsa, himla spännande med alla läbbiga djur, tänk om man gick bort sig, man skulle inte ha någon kunskap alls om något ju.