bambi

Hur mycket sand kan en bebis egentligen äta?


Leah är sån bebis som stoppar allt i munnen. Det är lite ovant för Zack stoppade aldrig nåt i munnen och då menar jag verkligen aldrig. Vi behövde aldrig oroa oss för att det låg en massa små saker framme... men nu, om nåt ligger framme så ska det in i munnen!

Jag har en vän som vars son var likadan och när dom var utomlands så satt han på stranden och åt en massa sand. Min vän blev orolig och ringde hem till sin mamma som är barnmorska och frågade "Hur mycket sand kan en bebis egentligen äta?" och fick till svar "Så mycket den orkar!" och det har jag tänkt på när Leah har suttit på stranden och stoppat i sig en massa sand.
#1 - Sarah

Jag tänkte fråga dig en sak Bambi, hur gör ni med Zack och bad. Använder ni badblöjor eller badbyxor under solskyddsdräkten. Jag står mellan valet och kvalet då vi ska åka till Thailand snart med våran nyss fyllda 2 åring. Han är inte torr och säger inte till när han behöver uträtta sina behov (det kanske Zack gör iofs?)



Tack för att jag får följa med på resan genom bloggen :) kram

#2 - mrsjanuary

Det där med sand är en sak som jag har funderat på inför vår resa så det var bra att du tog upp det;) Har också en dotter som stoppar precis allt i munnen. Tack för alla fina tips från er Thailandsresa! Har verkligen uppskattat det inför vår kommande resa. Nu är det bara 3 veckor kvar tills vi far dit.

#3 - Susanan

Roligt att få följa med på er resa via bloggen. Ni verkar ha det underbart! Jag tror inte det är särskilt hälsosamt att äta sand men Leah ser iallafall ut att må toppen. :)

#4 - emma

"tills den är mätt" sa hon, för att vara exakt! ;)

hoppas ni njuter ordentligt!

kram på er!

#5 - Marie

Fast jag skulle vara sjukt nervös att någon parasit skulle bosätta sig i magen eller i tarmen. Som typ de där maskarna som växer och lever under huden... HELT ren sand kanske inte är någon fara, men på stranden bor många djur...