bambi

Just nu vill vi aldrig härifrån!


Vi trivs här i Ao Nang. Det känns som om vi har hittat allt vi vill ha, allihopa! Hotellet är underbart, det är massor med shopping och restauranger, sol och bad och så lekrum och lekplatser. Just nu känns det som om vi aldrig vill härifrån. Vi skulle nog kunna vara här resten av semestern, men samtidigt så skulle det vara kul att besöka Kao Lak, Koh Samui och Koh Phangnan som vi har pratat så mycket om. Men man vet ju vad man har... men inte vad man får..?

Min gamle vän från BVC-gruppen som vi träffade på på Koh Mook förstod inte hur vi orkade resa runt så mycket med två små barn. Dom hade bara varit i Ao Nang och på Koh Mook under sin månad i Thailand. Men själva resandet är inte så jobbigt.. det är väl mer att det tar lite tid att känna sig hemmastadd på nya stället men 4 nätter på ett ställe har vi känt har varit lagomt. Då har vi lärt känna området och hunnit se det mesta.

Här i Ao Nang så funderar vi på att besöka vattenfallet som ligger i närheten och så ett tempel. Sen vill maken gå en fridykningskurs och jag funderar på att gå en till matlagningskurs (vad säger genus om det??)  ;)


#1 - FruSofie

Jättekul att läsa att ni trivs så bra där och tack för att du delar med dig, längtar massor tills vi ska dit nu när jag är här inne och läser =)



Kram

#2 - dr molly

Hej!



Kul att ni trivs. Stora nackdelen med Ao Nang tycker jag är att stranden är skit. Och det har varit lite jobbigt att släpa barn och vagnar med båtarna ut till dom fina stränderna varje dag. Annars gillar jag okcås Ao Nang. Koh Samui tycker jag bara är en variant av Ao Nang och itne något jättespeciellt. Men kul att ha sett så klart. Glöm inte att besöka något elefant-ställe och matmarknaden!



Kramar

#3 - Marie

Genus säger att vi är två olika kön med olika intresse! Det ligger mycket djupare än vi tror. Tänk vad trist om alla hade samma intresse. Fram för att det ska vara med ok att vara olika!!! :-)

#4 - Ann

Samui skulle jag skippa om jag var i ert ställe. Däremot kan jag rekommendera Koh Chang och öarna utanför.

#5 - Jenny ♥

Hej! Åh jag följer allt med spänning! Om 4 veckor kommer vi också att komma till Ao Nang, ska bli så skönt. Vi har varit där tidigare när Astrid var drygt 6 mån gammal och vi har t om valt att ta samma hotell igen bara för att vi vet hur bra just det hotellet var.



Hoppas vi ses på Mammabloggalan (www.mammagala.se) i vår! Kramar i massor o ha det så härligt! Kramar Jenny