Kombinationen sand + barn är kanske inte alltid den bästa...Idag har vi varit lite på stranden här i Kata. Det är oerhört mycket folk här på Kata Beach, det är nog den folktätaste stranden vi har varit på i Thailand. Men stranden är fin, mjuk och fin sand och ganska så klart vatten.Man kan hyra solstolar för 100 baht (25 kr) styck, men man måste vara rätt så tidig för dom blir upptagna rätt så snabbt. Sen så går det en massa försäljare fram och tillbaka på stranden och säljer ALLT från klockor, solglasögon, kläder, saronger till trästatyer! Det är ju ganska så bekväm shopping att bara ligga på sin solbädd och titta ut vad man vill ha...
Under dessa två månader i Thailand så har jag märkt att kombinationen sand + barn inte alltid är den bästa. Det kan uppstå situationen som man aldrig riktigt har tänkt på... t.ex. vad gör man när ens nakna bebis bajsar i sanden???Och sen är det inte så roligt när ens 2-åring får för sig att lägga sig och rulla runt i sanden... speciellt inte när man vet att han snart kommer att klättra över en.

Mina sandiga ben. Det är inte lätt att äta lunch med sand överallt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Kristina
2011-02-24 @ 11:59:58

Hundbajspåsar är alltid bra att ha med sig. Plocka upp bebisbajs med, slänga skräp i, förvara blöta/nerkissade kläder, etc. Jag har alltid med bajspåsar överallt, de kommer till användning. :)

BAMBI - föräldraledig i Thailand
2011-02-24 @ 12:16:26 Blogg: http://bambi.blogg.se/

Kristina Ja, vi fick ta en påse... tömma ut den enda vi hade.. men det kändes som enda alternativet! Men det var ett superbra tips!!!

mathilda
2011-02-24 @ 18:54:30 Blogg: http://tildan.webblogg.se/

när vi var i thailand var lilltjejen 9 månader och där och då bestämde hon sig för att sluta bajsa i blöjan, hon rev och slet i den och bajsade på stranden, tillslut tog vi tillfället till att träna både henne och oss så vi kunde slippa bajsblöjor även när vi kom hem. Det resulterade i att vi bad faster som kom en vecka senare att ta med hundbajspåsar, hon tyckte vi var lite knäppa men förstod sedan nyttan av dom :)vet att libero har börjat med småpåsar som är lila, lite trevligare än de svarta som man förknippar med hundbajs :)

Jessica
2011-02-25 @ 21:16:14 Blogg: http://jessicaochlivet.blogspot.com

EN sådan skallra fick vi också när vi var i thailand! Min 11mån älskar den!Vad roligt med den öppna båten, då hade nog till och med jag vågat bada ;)Kram!

Therese
2011-04-30 @ 15:07:37

Varifrån är barnens uv-kläder? Var de bra? Tvådelade eller hel dräkt? Använde ni blöja under kläderna till Zack?

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet