bambi

Krama ur det sista ur semestern



Hallå från ett regnigt Thailand!
Idag har vi shoppat, shoppat och shoppat. Jag hittade dock ingen kamera men maken har beställt tre stycken kostymer hos en skräddare. Som vanligt när man går därifrån så känner man sig jättelurad... men jag vet inte... vi kan ju ingenting om tyger och olika kvalitéer. Slutpriset blev i allafall 13500 baht (3400 kr) och då skulle han få tre slipsar på köpet också.

Vi har också bestämt att försöka göra en halvdags utflykt varje dag nu sista veckan. Haha, kanske lite överambitiöst... men vi vill verkligen krama ur det allara sista ur vår semster. Imorgon är det snorkelutflykt på förmiddagen (vi tänkte bara ta förmiddagsutflykter då det inte är för varmt för barnen), sen dagen efter det så tänkte vi åka till Big Buddha som ligger på berget här vid Kata och om snorkelutflykten går bra med barnen så tänkte vi lyxa till det med en segelutflykt... men vi får se hur det känns med barnen på båten imorgon först.
#1 - emma

...fast jag vill ju se vad du shoppat!!!!!

#2 - mrsjanuary

Låter som en bra plan det där. Tycker det känns som om det var nyss ni kom dit och nu ska ni hemåt. Då kändes det som en evighet tills vi ska dit och nu är det inte mer än 9 dar kvar tills vi far.

Vad har du köpt?? Nyfiken! Vad blev det för segeltur? Tips? Vi funderar på samma sak när vi är där.

#3 - Heléne

Vet en bekant som fick betala 20000 baht för tre kostymer + ett par byxor.



Ni har med andra ord gjort ett bra klipp!

:)

#4 - Josefine

Visst är ni på Phuket nu? Tipsar om Nai Harn-beach i Rawai som lunchplats. Otroligt vackert och barnvänligt.

Verkligen underbar rapportering du gör från Thailand TACK för det!!

J

#5 - Milla

Åh, du är precis där jag var för ett par månader sen, vad avundsjuk jag blir! Längtar tillbaka..

När du ändå är vid Kata/Karon så finns det ett ställe mitt emellan stränderna som är värt ett besök med barnen, en restaurang med minigolf där alt går i Flintstones-tema! Det är grottor och dinosaurier överallt, helt okej mat och jätteroligt för barnen.

Njut av de sista semsterdagarna!