Monkey showPå samma ställe som elefantridningen så hade dom också en monkey show. Tyvärr så var det samma olust känsla där som hos elefanterna. Aporna såg rädda ut och vi tyckte synd om dom med sina kedjor runt halsen. Det är första gången jag är på en sån här föreställning så jag har ingen erfarenhet av hur det brukar vara.... men Zack tyckte verkligen att det var jätteroligt och skrattade högt flera gånger och var helt tagen av aporna.
Maken fick vara med i föreställningen lite också. Han fick händerna bundna och så hjälpte en apa honom loss:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Diana
2011-02-23 @ 18:35:56

Vi har ockå varit på monkey show men tyckte det var allt synd om aporna...:(

Anna - Mamma till Emilia med albinism
2011-02-23 @ 21:19:29 Blogg: http://www.annagirl.se

Hemskt synd om aporna =(

Jag hade aldrig gått på sådant, tycker synd om delfiner i delfinshower m.m.

Viktoria - ♥ s t j e r n f a l l ♥
2011-02-23 @ 21:24:46 Blogg: http://stjernfalls.blogg.se/

Ja usch det där såg verkligen inte trevligt ut :( Kan inte vara skönt för apan att få ha kopplet på det viset :/

Matilda
2011-02-23 @ 22:13:29

Tess
2011-02-23 @ 22:24:29 Blogg: http://highlandertess.blogg.se/

Pratade ni med Zack efteråt om detta? Så att han förstår att man INTE ska hålla vilda djur fångade och utnyttjade på det viset? Jag vet inte hur jag ska göra när min son blir äldre... Djurparker kan vara lärorika, men samtidigt känns t.o.m. svenska djurparker hemska.

Anna
2011-02-24 @ 06:55:53

TessJag pratar mycket med mina barn om djur-till vardags kan det vara om hundar vi möter eller fåglar vi ser, men också när vi någon gång går i affärer, och ser päls.När jag berättade om päls så blev de upprörda-de har svårt att förstå vuxenvärlden, att det faktiskt är tillåtet att hålla djur inlåsta av enda orsak att bli av med pälsen för att damer tror att de ska bli snyggare av att bära andra arters päls-de är också uppmärksamma på hur djur de möter har det och kan faktiskt självmant prata med vissa hundägare som rycker och sliter i sina hundar eller bär nosgrimma. Djur i bur tycker de är hemskt, och vi har fåglar hemma, som flyger fritt, och för dem blir det normen, det naturliga, att fålar inte ska vara instängda. Dessa två fåglar är omplacerade till oss och hade levt under tråkiga omständigheter.

Barnen ser som sin uppgift att fåglarna ska ha det som bra som möjligt när de nu är tvugna att leva i fångenskap-och är väldigt noga med att fåglarna ska kunna flyga runt i varje rum i hela lägenheten, dörrarna ska alla vara öppna säger de.

Cirkus och djurparker ratar de fast de inté ens kommit upp i skolåldern-deras empati är s pass utvecklad.

Anna
2011-02-24 @ 06:57:25

Det var lite tips till Tess :o).

Anna
2011-02-24 @ 06:57:26

Det var lite tips till Tess :o).

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet