bambi

När mår du allra bäst?
Förut, när jag mådde som allra allra sämst och trodde att jag hade fått en dödsdom när jag fick mitt cancerbesked så pratade jag och maken om allt fint vi har i livet. Han frågade mig också "när mår du som allra bäst?". Jag funderade och tänkte på när jag och maken var utomlands och låg på stranden (innan barnen), men också på alla fina gosiga stunder med hela familjen i sängen en söndagsmorgon.

Så tänkte jag, varför inte försöka sträva efter att göra dom där sakerna mer i livet? Ni har säkert hört det där om att när man ligger på sin dödsbädd så kommer man knappast ångra att man inte jobbade mer än vad man gjorde... utan det man kanske ångrar är att man inte gjorde det man verkligen mådde bra utav (fast för vissa så är det kanske att jobba...).

Så se till att göra det ni verkligen vill med livet och försök att begränsa alla tråkiga måsten så mycket som möjligt för vi har bara ett liv och man vet aldrig hur länge det varar....
#1 - Lisen

Vilka tänkvärda ord!

#2 - PrettoGirl

Jättebra skrivet. Har gillat på blogloving

#3 - Angelica Ljungblad

Jag kan tänka mig att man ser på livet lite annorlunda efter ett cancerbesked. Jag har haft cancer inom familjen och jag vet hur det tär på alla. Själv så brukar jag försöka varje kväll tänka på vad under dagen som jag är extra tacksam för och ibland skriver jag ner det.

#4 - Anonym

fruktansvärt bra inlägg, tack för det!

#5 - Sonja

men hur många har ens chansen att ligga på sin dödsbädd å ångra saker? Har man kommit så långt ska man ju fan va glad!

#6 - genuslinsen

bra skrivet, helt rätt!

#7 - Skrotmamman skrotar vidare

Ska bära med mig. Och vi gör saker så mycket vi kan, hinner och orkar. Tex valde vi bort 14:e feb. och tänkte att "varför inte 5:e mars?"

Varför just då tänker nån då?

Varför just 14:e februari?