bambi

Pirr i magen


Det pirrar i magen när jag tänker på att han är min make nu. Det pirrar i magen när jag tänker på att vi snart ska flyga hem tillsammans med en massa massa fina minnen i bagaget. Jag är så lycklig just nu och jag ser fram emot att få komma hem och träffa vänner och familj och få berätta om allt roligt vi har upplevt.

Jag har en massa tankar och planer om vad vi ska göra när vi kommer hem. Leah ska sluta med napp och ska få sova i Zacks rum. Zack ska få fortsätta gå utan blöja, om han vill. Jag ska göra fotoböcker från bröllopet och från resan, vi ska göra förstorningar av några av bröllopsbilderna (hur ska vi kunna välja ut bara några få?) och kanske av några bilder från resan. Vi ska planera Leahs 1-års kalas och så kanske en bröllopsfest för våra vänner...? Ja, det pirrar i magen när jag tänker på allt jag vill göra! :)
#1 - Amanda

Hej, i början av era underbara resa som jag följt, vaxade du dig. Hur långe höll det?

Kram!

#2 - Anna

Låter toppen bra!

#3 - Sussi

Hej



Ja ni har verkligen haft det underbart, det kan jag hålla med om. Jag har följt eran resa. Fast jag inte har lämnat en kommentar så har jag läst och sparat många tips som du har gett. Måste tacka för det.

Så snällt av dig att dela med dig av både resan och om erat bröllop. Och era underbara kort från bröllopet. Man känner eran kärlek genom bilderna, så jag förstår att det kommer att bli svårt att välja.



Lycka till.

Kram Sussi

#4 - Nelin

Så mysigt, och så mycket ni har att se fram emot trots att semestern är över nu.

Tack för att jag fick följa med er på er resa, det har varit skoj och jag är själv väldigt sugen på att göra något liknande om ett år eller två när min bebis har tittat ut.

#5 - Mia

Ååå va härligt det låter!!!



Ha en trevlig resa hem!



Kram

#6 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Låter underbart att du är så lycklig och med alla planer ni har för framtiden. Hoppas att ni får en riktigt bra hemresa och tack för att vi fått följa med via bloggen!

#7 - connie hansen

Hej!

Har precis börjat följa din blogg,vilken underbar blogg. Vi har också varit i thailand i vinter,underbart land. Välkommen hem till sverige. kram på er<3

#8 - Anonym

Ja, ni har verkligen haft en drömsemester, med giftemål. Det är jättekul att få ta del av dina bilder och skriverier under Thailandsresan. Ha en säker resa hem.

#9 - Vivi

Vilken mysig & härlig blogg du har !

Grattis till bröllopet, tänkt att vara nykär & nygift igen ;P

/ frugan som inte ens varit gift ett år