bambi

Sista veckorna inplanerade!
Idag är det exakt tre veckor kvar av vår åtta-veckor långa resa. Oj, va tiden har gått fort och vi känner redan nu att vi vill göra fler såna här långresor. Vi kommer kanske inte kunna vara borta i två månader nästa gång, men drömmen skulle vara att kunna vara borta en hel månad om året!

Ni ska veta att vi har verkligen lyssnat på alla era råd om tips under resan. Här om kvällen gick vi till en jättebra "restaurang" här i Ao Nang som en av er läsare hade tipsat om. Det är som ett område fullt med bord och stolar utomhus, med jättegod mat för okej-priser. Det ligger precis bortanför Blue Mango. Vi bor på andra sidan Ao Nang så det tog oss nästan en timme att gå dit (med några shopping-stopp dårå), men det var helt klart värt promenaden!



Dom sista tre veckorna är redan inplanerade nu. Hotell är bokat och betalt. Vi bor här i Ao Nang på Cliff Beach Resort i en vecka till. Vi älskar stället, det har allt vi vill ha just nu. Bästa hotellet vi har bott på hittills!

Sen så nästa vecka åker vi till Khao Lak och vi har bokat in 8 nätter på Khao Lak Seaview Resort & Spa (efter ett tips från er!) och sen bor vi dom sista 6 nätterna i Phuket vid Kata Beach på ett jättefint hotell som heter Sugar Palm Resort & Spa. Där har vi slagit på stort och bokat in ett Deluxe Pool Access room, där man bara kan hoppa ner i den stora poolen från rummet  :)
#1 - Emma

Oj bara 3 veckor kvar vet när ni åkte tänkte jag å när dom kommer hem så är våren snart här och ja det stämmer ...

#2 - Cami

oj det verkar så kul! Skönt att ni trivs sådär bra också, jag skulle gärna resa bort från det här vintereländet en stund jag också. Njut av de sista veckorna och välkomna till slasket sen.

#3 - Anonym

du, är inte detta Leah lr är jag ute och cyklar?

(Kan du vara snäll och radera denna kommentar när du fått den så skulle jag bli glad, känner ingen av er men råka bara se det, tack på förhand)



http://belluspekkator.blogg.se/2011/january/i-never-thought-id-fall-for-you-as-hard-as.html

#4 - Paulina

Vad fint brun du är! Maken också såklart. Njut nu av dessa tre veckorna och jag hoppas ni kommer ha det lika bra som ni haft hitills! KRAM

#5 - Camilla

Är så kul att få följa er på er underbara resa.

Ska bli extra kul när ni besöker Khao Lak o Phuket.