bambi

Skitsnack på salong


Efter matlagningskursen så gick jag till min vanliga salong här i Ao Nang för att göra lite behandlingar. Dom är väldigt glada, snälla och pratglada där. Både dom som jobbar och dom som får behandlingar.

Idag fick jag höra en massa historier från en thailänsk tjej (inte hon på bilden) som var buddist. Hon trodde då på karma, så hon var snäll. Alltid snäll, varje dag. Däremot så fanns det en elak man här i stan som sköt hundar hela tiden, utan anledning. Han var en mycket elak man. Så undrade den här thailänska tjejen varför den elaka mannens son aldrig gifte sig och varför han var så smal. Då visade det sig att han hade cancer i sin lever och han dog. Den thailänska tjejen blev då glad att Gud skötte sitt jobb och såg till att karma drabbade den elaka mannen (för karma kan tydligen även drabba hela familjen). Men är det så bra karma att vara glad över att en mans son dör?

Sen så fick jag höra en annan tokig historia på salongen. En tjej fick se min tatuering med tassavtryck som jag har i svanken och frågade om det var en katt eller hund. Jag sa katt och att jag tycker om katter. Hon sa att hon också tyckte om katter och att hon hade haft en kund som berättade att hundar inte var några bra djur för han hade fått aids från en hund. What??? Haha... skum historia... men det kanske var det han sa till frugan?
#1 - Anonym

Åå va det är roligt att följa dig på eran resa speciellt när ni är Ao nang ( har varit där två ggr) Visst är det härligt med behandlingar :) Sist gång vi var där så fick vi veta att det var 50% billigare på fm att göra behandlingar på det stället vi var på. Typiskt att man fick veta det när men skulle åka hem :(