SnorkelutflykterVi är såna som älskar att snorkla och dyka, men det är svårt att hitta på sånt med två små barn så vi har fått åka iväg var för sig eller så har det fungerat bra när man åker med en privat båt (longtailboat) eller en stor båt. Idag så var det en stor båt vi var på (Phi Phi Cruiser) och det fungerade riktigt bra med barnen. Zack kunde springa runt lite och Leah kunde krypa runt lite.Vi valde VIP-paket för att det skulle vara så bekvämt för oss som möjligt. Då ingick dryck, en egen guide och en egen avdelning att sitta i. Helt klart värt dom extra 600 bahten när man har småbarn.

En sak som jag tänkte tipsa er som ska åka till Thailand om är att det går att pruta ner priset på utflykter ganska så rejält. Även fast det står ett pris i broschyren. Då har vi gjort så att vi har tagit fram broschyren (även fast priset står klart och tydligt) och frågat vad priset är... då brukar dom säga ett helt annat pris och så kan man kanske pruta ner det yttligare lite. Vi betalade 2500 baht för dagens utflykt (för oss alla) istället för 3600 baht som det stod i broschyren...Idag fick vi kokosnötter i vår VIP-lounge... det är första gången vi testar det och det var faktiskt ganska gott! Smakar inte som vanlig kokosmjölk som man köper på burk eller så...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Christina
2011-02-25 @ 20:17:27

Det är för att det ni dricker är kokosvatten. ;) Tack för en härlig blogg när man sitter fast i Sverige över vintern. :)

John Hedqvist
2011-02-26 @ 01:05:31 Blogg: http://johnhedqvist@yahoo.com

So gott att fo farskt har haft det monga ggr. i Guatemala

o andra central America lander. Snart har ni kopa inporterade tropiska frukter. So enjoy do ni kan . J H.

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet