Svar på kommentarer

Tack för alla fina kommentarer och tips om sevärdigheter och restauranger här i Phuket! Jag vet inte om vi hinner med så mycket av det, nu är det bara två dagar kvar (lördag och söndag) innan vi reser hemåt. Men den där Flintstones-restaurangen som en av er tipsade om lät verkligen rolig!

Och flera av er tipsar om artikeln i Aftonbladet om turisten i Thailand som blev dödad av en elefant! Det hände i samma distrikt som Khao Lak (Phang-Nga), men vi red aldrig på elefanter där. Men det är otäckt att läsa om något man nyligen har gjort och nog allt har jag varit lite nervös runt elefanterna som vi har träffat.

Segelutflykten som vi hade tänkt åka på rekommenderade dom inte till barn under ett år, så vi skippade den. Men den verkade oerhört trevlig! Ni hittar mer info på deras hemsida: Sweet dreamers

Utflykter är jättelätt att hitta, finns små försäljningsställen överallt. I varje gatuhörn nästan! Man hitta flera bara man går 5-10 minuter, så kan man jämföra priser.

lisen om Frontfigur för sköldkörtelcancer?:
Hej! Vilken fin liten familj du har och det gläder mig att du verkar må så bra. Är du frisk från din cancer nu? Isf , hur ofta måste du gå på kontroller? Om du inte har någon sköldkörtel, måste du äta sköldkörtelhormon varje dag? innebär det höga doser så som 150 microgram levotyroxin (eller vad det heter...) varje dag? Goa kramar till dig, och njut av värmen för här hemma i sverige är det helvetiskt kallt och ALLA längtar efter en gnutta värme...


Svar: Tack för alla fina ord! Jag har inte blivit friskförklarad från cancern, men vad jag vet så ska allt vara borta nu. Jag kommer att gå på kontroller varje halvår till att börja med, sen varje år. Ja, jag måste äta sköldkörtelhormon varje dag. Jag äter 200 microgram levaxin. Jag fick börja på 150 microgram men det var alldeles för lite för mig och jag var trött hela tiden, men nu när jag äter 200 så mår jag som vanligt  :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Alfva
2011-02-25 @ 19:17:56 Blogg: http://alfvan.wordpress.com

Ja just, Flinta restaurangen tänkte jag också tipsa om - fast den heter väl Dino eller liknande?

2007 var den iaf oerhört populär bland barnfamiljer!

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet