bambi

Två pappor, lika upprörande som porrtidningar
Jag blev helt paff när jag läste i Aftonbladet om att butiker döljer omslaget på US Weekley där Elton John och hans make poserar ihop med deras lilla bebis. Dom döljer det precis som dom gör med porrtidningar, för att skydda små barn!! Inte klokt!

Och jag förstår att Elton John börjar bli trött på att behandlas som en andra-klassens medborgare... när ska folk vakna upp?

En sak som är väldigt uppfriskande här i Thailand är att många män har någon "kvinnlig" detalj. Senast igår så tänkte jag på att vår guide, som visade oss genom djungeln, var väldigt "manlig" men så hade han en rosa/vit hårtofs i håret! Det är också väldigt många män med långt vackert hår, vissa är mycket snyggare än många kvinnor!
#1 - Skrotmamman skrotar vidare

Hm.... ja du. När solen går ner är det svårt att se någon skillnad ibland. ;-)



Men jag reagerade mycket på alla dessa böcker typ "Lär dig svenska lätt", "Träffa din man enkelt" osv som vi hittade i bokaffärer när vi letade efter thailexikon :-/

#2 - Jessica

Ja det är helt galet vad snedvriden världen är, skydda dem från vaddå??



Vad roligt det är att följa er resa, vi var i thailand i nov men det känns som det var flera år sedan! Vi var på koh chang, vi får se när och var nästa thailandsresa blir till :)



Kram på er!

#3 - Matilda

Men åh, vilka jävla idioter!! Vad trött jag blir på sånt där..!