bambi

Välkomna till Khao Lak!
Nu är vi framme i Khao Lak. Vi blev lite sura och besvikna när vi fick vänta i receptionen i nästan 4 timmar på vårt rum. Dom sa hela tiden att snart är rummet klart, om 20 minuter, om 40 minuter...osv... mycket störande. Men mitt i allt väntande så kom det fram en tjej som läste min blogg. Det var roligt! Hon sa att hon hade läst den varje dag innan hon åkte hit.
Trots den jobbiga starten så är rummet fint, stranden fin och poolerna ser fina ut också. Vi har ingen bra internetuppkoppling i rummet, vilket vi också är besvikna på... när dom har sagt att det ska funka i rummen. Så vi ska gå och snacka med dom om det också, men jag har inga stora förhoppningar om det efter bemötandet vi fick när vi väntade på rummet.

Men den här fina ön, med en liten fyr, ligger inom simavstånd från stranden.

Nu är vi framme i Khao Lak. Vi blev lite sura och besvikna när vi fick vänta i receptionen i nästan 4 timmar på vårt rum. Dom sa hela tiden att snart är rummet klart, om 20 minuter, om 40 minuter...osv... mycket störande. Men mitt i allt väntande så kom det fram en tjej som läste min blogg. Det var roligt! Hon sa att hon hade läst den varje dag innan hon åkte hit. :)

Trots den jobbiga starten så är rummet fint, stranden fin och poolerna ser fina ut också. Vi har bara testat ena poolen, imorgon har vi tänkt testa den andra, lite större poolen med vattenrutchkanor!


Men den här fina ön, med en liten fyr, ligger inom simavstånd från stranden.


#1 - Karro

Åhh surt att vänta så länge på sitt rum:-( Sånt ogillas mycket...

Njut nu i massor av den härliga värmen. Här hemma i Sverige är de svinkallt, men en STOR sol på himlen;-)!

Kram K

#2 - Romina

Hej, jag vet inte om jag har läst det någon stans. men hur länge ska ni vara i thailand eller har ni flyttat dit=)?

#3 - Johanna

Har inte varit där efter tsunamin, men de gånger vi varit där har vattnet varit otroligt smutsigt! Hoppas att det inte är så nu.. Att bada med bajskorvar, blöjor och sopor är ingen hit. Kan inte rekommendera något bra ställe att äta på eller liknande heller, eftersom jag inte vet vad som finns kvar!

#4 - Camilla

Alltid när jag ser bilder från Khao Lak så tänker jag på tsunamin och alla människor som omkom. Är det något man tänker på mycket när man är där nere ?

#5 - Viveca

Nu är vi hemma igen! Trivdes så bra på hotellet! Hoppas ni har det bra fortfarande och att ni får en bra hemresa! Tyckte att det var så kul när vi såg er på hotellet. Hade pratat lite om det innan, om vi kanske skulle träffa på er :) och så gjorde vi det!!! Som att träffa kändisar ju!!!

Kram