bambi

Vi vantrivs
Vi vantrivs här på "lyxhotellet". Vi vill härifrån och letar febrilt efter ett annat mer trivsamt hotell. Vi vill checka ut tidigare och skiter i om vi förlorar lite pengar i och med det.
Varför gnäller vi så, kanske ni undrar? Jo, vi känner oss lurade. Vi förväntade oss ett fint hotell, ett fem-stjärnigt som det står på deras hemsida men får istället bo på ett sunkigt tre-stjärnigt hotell (men det är mer som ett två-stjärnigt). Vi har inget emot att bo på 2- och 3-stjärniga hotell, så länge man vet att man ska bo på ett sånt.
Här är det nämligen så att det fina fem-stjärniga hotell har köpt upp ett närliggande tre-stjärnigt hotell och rear ut dessa rum i sitt eget namn. Får man ens göra så? Vi förväntar ju oss förstås att bo på det fem-stjärniga när vi bokar, inte det närliggande tre-stjärniga. Så därför känner vi oss lurade och vantrivs.
Visst är det kul att få tillgång till deras fina frukost och lyxiga pooler. Men det tar inte bort känslan att vi blir lurade. Ayohoyda heter det fem-stjärniga hotellet och visst har dom fina hus... för att inte tala om den stora poolen där man kan simma under broar och sitta vid baren i poolen:
Baren i poolen
#1 - Elisabet

Ett tips...kolla upp hotell på Tripadvisor innan ni bokar......ert hotell fick inte det bästa omdöme.

Nu ska man inte alltid lita på vad som skrivs där, för det finns en del som gnäller för allt. Men en vägledning kan det vara.

Fortsatt trevlig resa.

Titti

#2 - BAMBI - nygift i Thailand

Elisabeth Tack för tipset. Vi kollade omdömena för detta hotell hos Sawadee och då hade den fått riktigt bra... men man kan som sagt inte alltid lita på dom!

#3 - Sussi

Hejsan

Trist att sådant ska hända.

Låter inte bra.

tack för tipset.



kram

Sussi

#4 - Skrotmamman skrotar vidare

Åh, det ligger ett jättetrevligt hotell på gatan "från vattnet upp mot McD". Fråga efter McD. Det ligger typ 2-3 gator innan restaurangen om man går från vattnet. Minns inte vad det heter........... vatten, vatten och bungalower och hotellrum.



Man gick in på ngn innergata. När vi var där låg en typ "mer västerlänsk" restaurang precis innan man gick in, massor av tavelbutiker och massager (som alltid) i tvärgatan man gick in på.



Hm. Snygg beskrivning. Hoppas ni hittar ngt trelvigare.