bambi

White Sand Beach
Idag har vi varit på White Sand Beach utanför Khao Lak hela dagen. Strålande sol och härliga vågor har vi haft hela dagen.
Stranden var vitt och mjuk, men det var inte långgrunt och en hel del vågor (alltså inte så barnvänligt). Om man jämför White Sand med t.ex. Railay Beach utanför Ao Nang så var denna lite av en besvikelse, inte särskilt klart vatten och inte lika vacker omgivning. Men, White Sand hade solstolar att hyra (vilket vi saknade på Railay) och bra priser på mat och dryck!
Idag har vi varit på White Sand Beach utanför Khao Lak hela dagen, så därför har det varit lite dålig uppdatering (ingen internet på stranden!). Strålande sol och härliga vågor har vi haft hela dagen.
Sanden var vitt och mjuk, men det var inte långgrunt och en hel del vågor (alltså inte så barnvänligt). Om man jämför White Sand med t.ex. Railay Beach utanför Ao Nang så var denna lite av en besvikelse, inte särskilt klart vatten och inte lika vacker omgivning. Men, White Sand hade solstolar att hyra (vilket vi saknade på Railay) och bra priser på mat och dryck!
#1 - Lidia

Hej! Eftersom det tydligen finns folk som lämnar eleka kommentarer till dig tänkte jag att jag borde skriva en snäll en :) Jag har följt din blogg i några månader nu och går in varje dag och läser. Tycker att det varit mycket roligt att följa dig och din familj på er resa! tack för att du har en så bra blogg!

#2 - :*¨¨*:♥ Camilla ♥:*¨¨*:

Jag blev också helt chockad när jag läste ditt tidigare inlägg om de elaka kommentarerna... Jösses Amalia... du är i Thailand för att koppla av inte för att blogga ihjäl dig, alla har sina faser i livet och precis som du skriver så är ju du ingen resereporter och får visa upp vilken del av landet som helst... och att du bara skall ha handlat skit.... jag väljer att inte kommentera mer då jag blir så jädra förbannad, har folk inget bättre för sig än att spy galla?



Kram på dig och njut av resterande resa!