bambi

Är det vi som är turistattraktionerna?
Imorse vif frukostbuffén så var det ett gäng med japaner där och så fort dom såg Leah och Zack så blev dom helt till sig! Skrattade och pekade och tog en massa massa kort och filmade till och med! En av japanerna frågade om han fick ta kort på sig tillsammans med Zack, så han ställde sig på knä bredvid honom och poserade... kändes verkligen helskumt!

Stackars Zack tyckte det blev jobbigt, speciellt när dom var 6-7 stycken runtomkring honom och höll på. Det kändes väldigt konstigt... verkar som om dom knappt har sett en ljus, blond unge förut. Synd att jag inte själv hade kameran med mig så hade jag kunnat hämnat lite  ;)
#1 - Anna - Mamma till Emilia med albinism

Det kan vara riktigt jobbigt, när jag var barn och var mega ljushårig så skulle alla känna på mig.

De ville även köpa mig för kameler!

Nu har vi svårt att åka till varma länder pga av min dotters albinism, men om vi gör det så kommer vi inte att få en lugn stund.

Hon är ju vit/ljushårig pga av sin albinism, jobbigt om alla ska vara på och ta, man har ju åka iväg för att ha semester =)

Du får se till så det inte blir för mkt för barnen.

#2 - Martina

Du skulle bett dem skicka bilder och filmer till er!

#3 - Alfva

Vet när jag var liten att jag var livrädd för alla män som var mörka just av den anledningen. Efter ett tag utomlands utarbetade vi strategin att se till A satt fast i vagnen för att iaf försvåra att vem som helst plockade upp henne! ;) Men så länge inte de små verkar tycka det är jobbigt är det väl ändå lite charmigt på något sätt!



Hoppas ni njuter av värmen! Jag lever lite genom er just nu! ;)

#4 - Anonym

Hmm.. Jag tänker mig också att kanske är det förbryllande att dina barn är så otroligt LIKA varandra! Och lik dig! :-) De är blonda och därför kanske speciella i den del av världen ni befinner er just nu men samtidigt är de ju så söta så folk hajar väl till! Och japaner är ju kända för att gilla sina kameror. haha.. :)

#5 - SOFÄ

Oj, det var jag som postade inlägget ovan. :-)

#6 - POYA - Örebros största blogg

Besök min blogg BITCHES!



http://SCME.blogg.se



tipsa om din blogg också =)

#7 - Humle

Stackars barn! Var med om samma sak när jag var liten, träffade den ingifta släckten i isreal och alla skulle ta på håret, peta på en ta bilder m.m.

#8 - jossan

haha, när jag var på Bali i våras så var det massa japaner som ville ta kort på mig och MED mig, jag trodde de skojade :P man blir chockad!

#9 - amanda ~ annasdotter

ååå mysig blogg brudeen :D!

#10 - TUMADRE - ensamstående mamma till två

Det där minns jag att hände oss också när vi var i Thailand - varje dag! Dock var det mest thailändare som skulle fota mina ban, och då är de ändå inte ens blonda! På stranden, restaurangen, på stan, på marknader... ÖVERALLT.

#11 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Oj? va konstigt. Dom är inte blyga direkt nej. Men vad är det som är så specillet med svenska barn... nej jag fattar inte riktigt faktiskt...

förstår att zack tyckte det var sådär..

#12 - Anna T

Det där hände mig när jag var typ 4-5 år och i Thailand med min familj. Hände både mig och min brorsa, var som att vara kändis. Kom ihåg att jag och brorsan sprang och gömde oss. Vissa asiater är verkligen galna i scandinaviska barn, speciellt blonda.

#13 - ELLEN

Kika in på min bloppis och se vad som finns att fynda! Allt mellan kavajer, skor, ytterplagg och innekläder!. Mycket retro/second hand finns att hitta! Hittade du inget i mellandagarna? Nu har jag sänkt priset på nästan alla varor!



Mvh Ellen, http://ellensbloppis.blogg.se

#14 - Tess

Det var så när vi var i Kina. En i ressällskapet hade rött hår och en hade blå dreads. Det kom fram folk och ville ta kort med dem och "känna" på håret...:-S

#15 - Annika

Det betyder tur för en janpan att fotas med ett ljust barn. Detta händer oss åxå när vi varit i Thailand med våra små. Jag var tvungen att fråga varför de gör så och fick svaret GOOD LUCK IN LIFE......