bambi

Bambi och hennes nojjor
Under natten så lyckades min mobiltelefon ringa två gånger. "Skyll dig själv att du har den på under natten" säger Anna... haha... ja, men annars så glömmer jag ju att sätta på den på morgonen. Den andra som ringde var en tant från TryggHansa som ville sälja på mig försäkringar...

Men så blir jag så extremt nojjig också om jag inte svarar. Vad ville personen? Det var säkert något viktigt (speciellt eftersom den ringer mitt i natten). Det kanske har hänt något hemskt? Anna (eller försäkringstanten) hade kanske hört talas om en tsunami som var på gång och ville varna mig? Tänk om jag inte svarar då???


Och idag är maken iväg på en fridykningskurs hela dagen.... gissa om jag sitter här och nojjar mig över att jag ska bli änka redan  ;)
#1 - Apan satt i granen - Hårigaste armhålan i stan

Men vännen då!



Det var inte meningen att skrämmas. Jag ville bara höra in ljuva stämma. Klantigt att jag inte tänkte på tidsskillnaden. Nåväl, du får väl hämnas.



Kram!

#2 - Norea

Du vet väl att det är du som får betala den internationella delen av samtalet ifrån Sverige när du blir uppringd utomlands?

Ville bara informera dig, så du inte får en chock när räkningen kommer. Gäller även sms och mms och röstbrevlåda.



När jag har varit utomlands en längre tid, så har jag löst det genom att köpa ett lokalt telefonkort och gett numret till de som behöver nå mig eller att ringa/ta emot samtal via Skype.



http://www.reseledaren.nu/mobil_utomlands.asp#VEM BETALAR VAD



NÄR DU BLIR UPPRINGD

Om du blir uppringd när du befinner dig utomlands, betalar du den internationella delen av samtalet, dvs. från Sverige till det land där du befinner dig. Den som ringer dig betalar som vanligt mobiltelefontaxa för Sverige.



http://www.privataaffarer.se/familjeekonomi/200806/mobilsvar-kan-bli-semester/index.xml

#3 - rebecca

KENT <3