bambi

Dagens fråga: Är du hund- eller kattmänniska?
Jag har alltid trott att jag var hundmänniska. När jag växte upp i USA så hade jag en liten chihuahua som hette Snoopy som jag älskade. Sen när jag blev lite större och vi bodde i Sverige så tjatade jag till mig en golden retriever som hette Lovisa.

Sen så flyttade jag hemifrån och då blev det att jag skaffade katt - Ronja. Hon var verkligen speciell. Hatade alla förutom mig, men mig älskade hon. Hon tyckte inte om när man klappade henne på svansen men hon tyckte om att prata mycket och åt det mesta.

Men Ronja var mycket sjuk och efter 10 år så beslöt vi att avliva henne. Då hade vi redan skaffat Hera, vår fina Ragdoll. Världens snällaste, mot alla!


Så nu vet jag inte längre om jag är hundmänniska... men jag gillar båda. Kan man vara båda?

En sak är säker, min blivande make är en kattmänniska. Så han stortrivs här på Phi Phi Island där det kryllar av katter. Och alla är mycket snälla och keliga   :)




Är du en hund- eller kattmänniska? Eller kanske både och...?

#1 - Anna - Mamma till 2 små troll :)

Hund, helt klart! Är allergisk mot både hund & katt men hund kan gå medan katt absolut inte. Hittade en ras jag tål - Pudel så nu har jag 2 puddingar :)



Tycker katter ser så lömska ut...

#2 - Emma

Katt människa helt klart

#3 - Malin

Jag tror man kan vara båda 2. Jag älskar båda och skulle gärna ha båda 2. Är dock allergisk mot hund :(. Härligt härligt i Thailand!

#4 - Milo

Jag har vuxit upp med både hund och katt och kan absolut inte välja. Hundar är det ett hårdare jobb med (uppfostringen) medan katter (enligt mig) inte går att uppfostras. :)

#5 - marianne

Absolut en katt-människa..har alltid gillat katter=)

#6 - Caroline L

Älskar katter, gillar hundar:)

Har två katter <3

#7 - Annica

kattmänniska! Älskar katter för deras egenheter o ego :) Jag är uppvuxen med katt o skaffade 2 egna när jag flyttade hemifrån o den ena levde dessvärre bara i 7 år, han blev sjuk. Den andra fick jag ta bort för 11 månader sedan, han blev 17 år. Saknaden är stor!!! Han älskade också bara mig, var en riktig sur katt! Men jag tyckte han var super mysig :)

#8 - Martina

Jag är absolut en kattmänniska! Både mamma och moster har blivit hundbitna, och sedan också mer eller mindre hundrädda. Den oerhörda respekten har smittat av sig på mig, och gillar inte när de kommer för nära. Inte så att jag direkt ogillar hundar, men de får gärna låta bli att vara för närgångna och hoppa och skälla. Sen kan jag ju alltid lära känna hundar som det går alldeles utmärkt att umgås med! Katter är jag uppväxt med och har nu två mysiga, om än stundom bråkiga och busiga katter själv! :)

#9 - En pojkmammas vardag ♥

Jag gillar också båda ... men är nog mer än hundmänniska. Gillar att man kan ta med sig dom och att dom är lite mer lydig, haha!

#10 - Nena

Wow! Vad härligt ni har det!!!

Jag är kattmänniska absolut, men har just skaffat en hund som jag älskar. Hund passar bättre i vårt liv just nu så visst kan man gilla båda!

Kram

#11 - Susanne N

Hej



Jag är någ mest katt människa fast vi har både och här hemma. Underligt?

En bondkatt och en bland rasig hund 50% Laika och resten bordiecollie och dobberman. Vi har även haft en norskbondkatt lång hårig men han somnade in förra året han var över 18år gammal.



Gillar man djur så kan man säckert vara både ock.



Ha det så bra nu under eran semester.

Kram

Sussi

#12 - Sigrid

Klart man kan vara båda!! Jag är en hund- katt- häst- hamster- och kaninmänniska ;)

Tyvärr är Oskar allergisk mot katter, annars skulle vi utan tvekan ha katt!

#13 - Marie

Jag är inget av det, gillar inte alls katter och skulle framför allt inte klappa några av dem utomlands. Vem vet vilka sjukdomar/ohyra de har i pälsen.



Passa på att njut av varandra och av familjen!

Jag har just fått veta att min man inte gillar familjelivet och vill inte ha barnen mer än max 50%. Dessutom har han varit otrogen och flyttar ihop med den nya idag. 5 dagar efter att han berättat, eller jag dragit det ur honom.



Så mitt råd till er: NJUT för man vet aldrig vad som händer i livet!



#14 - Tess

Jag är kattmänniska :-) Katter är självständiga, bestämmer själva vad de gör, kan driva en till vansinne då de klättrar i tapeter och gardiner, att höra en katt spinna i ens famn är bland det mysigaste man kan höra....och när katter älskar en..då ÄLSKAR de en :-D

#15 - Caroline L

Usch och fy Marie, vilken vidrig situation du hamnat i. Sköt om dig! Kram från en "syster"

#16 - Caroline

Klart att man kan vara båda! :) Själv är jag kattmänniska, jag verkligen älskar katter! Har en vit "liten" tuss som alltid är vid min sida :)

#17 - Martina

Kattmänniska helt klart!! Försöker prägla dottern inför framtiden men där är det ett evigt tjat om "hyndar" hela tiden...