bambi

Datanördsfamiljen
Bea om Tänk om en aids-apa kommer och biter henne?:
Hej, jag måste bara fråga. Ni har ju världens underbaraste semester, men störs inte din make och du utav att du bloggar istället för att bara verkligen ha semester med familjen? Inget illa menat, hoppas du förstår, är bara nyfiken. Du kanske har ett kontrakt att följa med ett visst antal inlägg per dag?



Bea; jag har fått den frågan förut... så jag förstår att det inte är så vanligt med ett par där båda är lika databeroende och både gärna vill sitta vid datorn, även på semestern. Maken sitter med sitt dataspel och jag sitt med bloggen. Sen så har man ganska så mycket extra tid så här - tänk att du inte behöver lägga någon tid alls på att laga mat, diska eller städa. Det blir en hel del tid över. Jag har inte heller läst mycket i min bok, utan istället för att sitta och läsa vid poolen eller på stranden så har jag suttit och bloggat.
Sen så har jag ingen förpliktelse alls att skriva ett visst antal inlägg per dag, så jag känner inte alls någon stress över bloggen egentligen utan jag tycker att det är kul att dokumentera och dela med mig av vår underbara resa. Det känns kul att skriva allt samtidigt som det händer så att jag minns alla detaljer och känslor.
#1 - Soffan

... och jag tycker att det är himla kul att du dokumenterar och att man får en chans att hänga med, plus en hel del ovärdeliga tips om man själv skulle åka i väg.

Det är inte riktigt som att vara där själv, men man kan drömma sig bort en liten stund! :-)

#2 - Skrotmamman skrotar vidare

Är imponerad själv! Vi flipprar en hel del med mobiler och datorer (trots småbarn) men ibland hinns det inte alls. Trots förprogrammerade inlägg ;-)

#3 - Rita

Jag har också undrat samma sak så det var kul med ett inlägg där du berättade hur det ligger till. Samtidigt har jag inte velat fråga för jag tycker det är superkul att läsa om alla ställen ni besöker och vad ni gör. Så får jag sitta och längta till vår egen resa (5 veckor kvar!!!).



Min man surfar alltid på mobilen medan jag sitter och läser tidningar och böcker i timtal bredvid barnpoolen där våra barn brukar leka.

#4 - Angelica

Har också varit nyfiken på hur era dagar hemma ser ut, tex kvällarna när ni som du säger sitter mycket vid datorn. =)

Har själv en sambo som gärna spelar mycket dataspel. Är det det populära Wow din man spelar? =) håller på att bli tokig på det där spelet, haha. Såg nån bild på Zack där han har en tröja med en kommentar som jag kände igen , måste varit Wow tänkte jag. Min sambo spelade det förut, inte nu, blev tokig på det där tog ju så väldigt mycket tid.

#5 - Bea

Tack för svaret och jag tycker också det är kul att du skriver, vart bara nyfiken på hur det fungerar i praktiken :-)

#6 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Tur för oss läsare att du prioriterar bloggandet framför böckerna :-)