bambi

Genus i thailand
Jag fick frågan om hur thailändarna reagerar när vi klär Zack i rosa och Leah i blått/grönt. Och nog allt händer det ofta att thailändarna tror att Leah är en pojke och ibland (men inte lika ofta) att Zack är en tjej. När vi rättar dom, så verkar dom inte alls tycka att det är något konstigt alls. Det var nån som sa att dom trodde att Leah var en pojke eftersom hon hade så kort hår.... haha... men hennes hår har inte vuxit mer än så  :)

Men jag har funderat på detta om långt och kort hår på barnen. Zack har haft lite halvlångt och visst är det fint och han älskar att borsta håret och dra fingrarna igenom sitt eget hår när han är trött. Men det är ju mer praktiskt med kort hår på alla barn (LadyDahmer har skrivit ett skitbra inlägg om detta!)... men jag har gärna samma längd och frisyr på håret på båda barnen senare (som Ketchupmammans fina barn! Ja...hon har en son och en dotter...)
#1 - Mamma Miaa - Gravid

Det var många thai som frågade om Nova var flicka eller pojke, trots klänning :) Måste vart för att hon nästan var skallig :D

#2 - Amanda

Håller med dig om frisyrerna på Ketchupmammans ungar! Så fina och barnvänliga. :) Speciellt Ellinors frippa är jag förtjust i.



Men dina små ser nästan ut att ha samma typ av hår som KM's barn (även om Leah kanske är svår att bedömma nu). Zack är ju lockig och blond som Samuel, medan Leah skulle kunna bli rakhårig, som Ellinor. Lite kul!

#3 - Tess

Själv längtar jag tills det blir hår på Connors huvud :-) Han har bara lite fjun än så länge. Jag var också seg med hårväxten när jag var bebis.