bambi

Good morning!
Vackra Koh Ma

Varje morgon och kväll får vi se den här vackra utsikten här på Koh Ngai. Det är en liten ö som heter Koh Ma, som tydligen ska ha bra snorkelvatten. Vi älskar att snorkla men vi vet inte riktigt hur det funkar om vi åker på en snorkelutflykt med barnen...

Vi stannar här en natt till sen är det vidare till Koh Muuk och vi har bestämt att därifrån ska vi testa att göra en snorkelutflykt med barnen och se hur det går. Vi får turas om att snorkla så får den andra vara kvar på båten med barnen. Det jag egentligen oroar mig mest för är att det kan bli för varmt för barnen på båten, men man brukar kunna gå in och skydda dom mot solen på så vis och så brukar det fläkta en hel del på båten. Så jag hoppas att det ska funka!
#1 - Liza

Jag var på en snorkelutflykt där i november förra året (på koh mook och några öar runt omkring) och några andra på samma utflykt hade med sig två barn, ungefär i samma ålder som era ch det var inga problem alls med dem. Det fanns skugga på båten och det fläktade väldigt mycket.



De hade till och med med sig båda barnen i vattnet, fast i badringar då såklart :)

#2 - Anette

Men kan ni inte turas om att åka på snorkelutflykt? Så slipper ni stressen med barnen båten och kan njuta av snorklandet i lugn och ro.