bambi

Insekterna anfaller
Jag kan stå ut med sand i sängen och att äta ris varje dag... men det är lite jobbigt med alla mygg som envisas att bita mig. Idag anföll en pissmyra mig också! Insekter verkar gilla mig, så min nya bästis är en hydrokortisonsalva som heter Dermovate.

Speciellt eftersom dom myggbetten som jag har kliat på har blivit stora vätskefyllda blåsor. Jag har ca 4 stycken såna här nu. Not nice.

#1 - Emelie

Jag har samma problem med insekter. Alla dras till mig!

#2 - Sofia

Aj vilken ond blåsa!

Tror det är bäst att du kommer hem till Sverige och jag åker till Thailand i stället ler

Nä jag är som vanligt bara lite avundsjuk på att di/ni har det så bra och jag själv får vara hemma i kalla Sverige med sjuka barn och kass inkomst.



Men du kanske kan bada lite och ta en god drink för mig också.



Kram och simma lugnt..

#3 - M

haha, det ser ut som en bil!

#4 - Heléne

Aj, aj, aj!

Ser du citrongräs någonstans så ta och gnid in växten på huden. De eteriska oljorna fastnar på huden och hokus pokus så har du ett perfekt myggmedel. Citrongräs ingår alltså inte bara i thaimat ;)

#5 - Kerstin

Jag hade samma problem när jag var i Thailand och hade till och med mig myggmedlet Myggan ifrån Sverige.

Men en reseledare jag träffade på där ner sa att den hjälper inte alls där ner, utan ,an skall köpa deras egna medel: Sketolene, en vit flaska med grönt märke och en mygga i hörnet.

Efter det så hade jag inga fler myggbett under hela min resa. Testa och se om det hjälper dig.



Tack för en fin fin blogg

#6 - Matilda

När jag får myggbett brukar jag klia precis runt bettet istället för på, då kliar man inte sönder och får inga ärr.. Kan ju vara ett litet tips kanske, när myggan väl har varit framme. :)

Ha det så bra!