bambi

Livet på långresa



Detta är ju vår första riktiga långsemester, tidigare så har vi bara varit borta max 2 veckor så det är lite grann av en ny upplevelse att inte känna någon stress. Stress att försöka hinna med allt man vill hinna med och se allt man vill hinna se. Men också att hinna sola så mycket som möjligt och ligga och pressa dom sista dagarna. Nu känner vi verkligen ingen sån stress och det är så skönt!

Vi tar verkligen dagen som den kommer och vi har inte alls bestämt hur vi ska åka sen efter Koh Lanta. Vi får se vad det blir :)

Idag är det i allafall exakt en vecka kvar tills vi gifter oss och det ska bli så spännande! Och i övermorgon kommer svärföräldrarna hit och på måndag mina föräldrar, va kul det ska bli!  :)

Några av er ställde några frågor. Här kommer lite svar: Leah vaccinerades inte alls, hon v ar för liten för det. Men Zack fick samma som vi. Ao Nang har vi varit till tidigare så jag vet inte om vi åker dit igen denna gång.... vi får se :) Stränderna var väldigt fina där i allafall!

Fråga gärna på!

#1 - Karolin

Hur går de för leah med maten? Hur och vad äter hon?

#2 - mrsjanuary

Tack för ditt svar angående vaccination! Har fått så många olika bud på det så jag känner mig helt förvirrad. Vår dotter kommer att vara 10 månader när vi åker. Ah så ni ska till Koh Lanta, vi var där på våra vänners bröllop för 2 år sen:-) Njut av era dagar!

#3 - Hanna

Ååh gud vad lik hon är dig på det kortet!