bambi

The story of us

På bröllopet så berättade vigselförrättaren hur vi hade Jarkko Oikarinen att tacka att vi stod där på stranden för en vecka sen... och det stämmer nog ganska så väl. Fast jag tror ändå att jag och maken hade hittat varandra utan hjälp av Jarkko och chat-vertyget IRC som han byggde upp.

För det var för ca 16 år sen när jag och maken gick på gymnasiet båda två (uha - va gamla vi är!). Vi var båda datanördar redan på den tiden.

Jag satt i mitt klassrum framför min sega bärbara dator (som alla elever vid gymnasiet fick) och min blivande make satt i en annan stad i en datasal. Där kopplade vi båda upp oss mot IRC och satt och chattade med varandra i ett chatrum. Jag kallade mig Bambi redan då (och så har det fått hänga med) och han kallade sig för Remedy.

Vi chattade och flörtade med varandra. Men jag hade redan pojkvän sen tidigare så det blev inget mer än så. Vi träffades på en IRC-fest (haha, hur töntigt hur låter inte det?) men där hände inget heller... pga min pojkvän. Men jag tyckte att min blivande make var jättesnygg och väldigt trevlig.

Vi tappade kontakten och hade ingen kontakt alls på ca 3-4 år. Sen så ser han min bild på Arosportalen (typ en förlaga till Facebook) och messar mig och frågar "men var det inte dig jag chattade med förut?" och det var det ju! Vi var båda singlar nu men bestämde oss för att gå på fest, bara som vänner.

På kvällen så skulle jag sova över hos hans föräldrar, jag fick ligga i hans säng och han i en soffan i samma rum. Vi låg sen hela kvällen och natten och pratade och pratade. Sen så var vi bara tvungen att träffas helgen därpå, hemma hos mig. Det här var då den 8 mars och det var då vi kysstes för allra första gången och räknar som det datum vi blev ihop.

Inom mig så tänker jag alltid att vi hör ihop eftersom vi hittade tillbaka till varandra och då när tiden för oss passade mycket bättre
. Jag har alltid tyckt att min make har varit snygg, smart och snäll och det har inte förändrats alls på dessa 16 år  :)
#1 - sara

åh. en riktig kärlekshistoria! En sån man blir glad av att höra (och antagligen berätta?) =)

#2 - Carro

it was meant to be helt enkelt :D

#3 - anna

vilken härlig berättelse

#4 - Sussi

Hej



Tack för att du delar med dig om erat första kärleksmöte som är så personligt, men ååh så romantiskt.

Har ni varit så länge ihop?? Det kunde jag knappt tro.

Nu längtar ni säckert till att få dela ålderdomen ihop :) :) (hihi) så brukar jag och min sambo skoja om, att:när jag blir gammal så får du ta hand om mig osv..då säger jag men du é ju redan gammal!!! (han är 15 år äldre en mig men för mig är han lika gammal som mig. Kärleken har ingen ålder som sakt den är blind eller hur??



Kram

Sussi



#5 - Stina

Söta !! Säger det igen bilderna är verkligen toppen!!

Måste ni förstora;)

tur att ni hitta varandra!!

Det Kom upp mycket minnen när jag läste

eran kärlekhistoria.. Bärbar dator .. Gymnasiet

irc.... ;) kram

#6 - Camilla

Ahhh blir helt tårögd när jag läser.

Så fint ..... ni är såååå fina tillsammans !!



Jag blev ihop med min pojkvän i november 1994 så vi har oxå varit ihop länge.

#7 - John Hedqvist

Mycket intressant er historia tillsammans, ser ut som ni har det made , o det gor en gammal slakting glad.

Mycket lycka till er de nast 70 oren. J H.