bambi

Utflykt till Emerald Cave och Koh Kradan
Idag så hyrde vi en long tail boat helt för oss själva och åkte iväg på utflykt.


Först så stannade vi till vid Emerald Cave som är ett ganska så känt utflyktsmål. Man får simma igenom en grotta, som stundtals är helt beckmörk, och till slut så kommer man fram till en liten liten strand som är helt omringad av berg. Den enda ingången är via den där grottan.

Sen så åkte vi vidare till Koh Kradan och snorklade utanför ön. Det är nog stället som jag har sett flest fiskar på någonsin. Otroligt många fiskar, i alla möjliga fina färger.

Vi fick turas om att snorkla och utforska Emerald Cave. Barnen var på bra humör fram tills det började blåsa en massa och båten började gunga en hel del. Då blev Zack sjösjuk och la sig ner och somnade, så vi åkte hem lite tidigare än planerat. Det var ju bra att vi kunde göra så eftersom vi åkte ut själva så där. Det var inte så dyrt heller, vi fick betala 1300 baht för hela utflykten (ca 325 kr.).
#1 - Linda

Min dröm är att få snorkla bland en massa fina koraller och fiskar. Här hemma har vi ett revakvarium, med ett antal fiskar i, som man kan hitta i havet =).

#2 - -

Gillar verkligen att läsa din blogg nu när ni är i Thailand, och kul att du uppdaterar så bra. :)

#3 - Sofia

Ser ut som en toppen utflykt det där!

Hur är vädret nu?

Har en kompis som åkte till Thailand i Måndags och när vi hörde ifrån henne igår hade dom haft regn.



Längtar du inte lite efter nya Odd Molly plagg nu?

Ha ha kunde inte låta bli ;)



Kram Sofia