bambi

Gårdagen
Jag orkade inte blogga något igår kväll för jag var helt slut. Vi hade ett möte med bröllopskordinator och vigselförrättaren och sen hände något jätteläskigt!! Vi satt ute under mötet och efter ett tag så blev Zack uttråkad och ville in i bungalown. Han brukar vara jätteduktig med att gå i trappor... men dom vi har utanför bungalown är väldigt branta. Så han ramlade förstås, med huvudet först. Men han hade änglavakt och landade med huvudet i den sanden som finns bredvid trapporna... men det kunde ha slutat riktigt illa.

Han sa att han inte hade ont, men han blev nog riktigt rädd för han satt ett tag och grät i famnen. Jag blev helt illamående och kunde inte släppa det... överbeskyddande? stressad över bröllopet? jag vet inte.... Nu vägrar jag låta honom gå i trapporna själv och så låser vi dörren när vi är inne så att han inte kan gå ut själv.



Men mötet med bröllopskordinatorn gick jättebra. Imorgon kommer en tjej och fixar smink och hår vid halv tre. Sen så ska vi vara på stranden klockan fyra för att fotograferas och själva vigseln börjar klockan fem. Sen är det middag och tårta på stranden.

Vigselförrättaren verkade väldigt trevlig och vi kom överens om våra löften och allt som skulle sägas. Jag vet bara inte om jag kommer att klara av att säga allt det där utan att börja gråta massor!

Idag ska vi fortsätta med bröllopsplanerna och bland annat göra pedikyr och manikyr.
#1 - Apan - En blogg du vill läsa

Vännen!



Snart är det dags för er stora dag. Klart du kommer gråta en skvätt! Åh vad jag önskar att jag stod där på stranden och vittnade.



Vet du vad, jag tror inte att Zack kommer ramla ner för trappan igen så låt det vara öppet. Barn ramlar och barn lär sig respektera. Öppna dörren igen och låt honom känna sig fri att träna upp sig i lugn och ro.



Kram!

#2 - Linda

Heeeeeej Kusin!!!



Vilken tur att allt gick bra med söta Zack! Så läskigt när ngt sånt händer.



Vi i från Farsta/Tyresö vill bara önska er en härlig bröllopsdag och att vi tänker på er!!! Ni kommer vara ett väldigt fint brudpar! Ser framemot bilder sen. Hälsa Jens, Zack och Leah så mkt!



Många kramar Linda m familj.

#3 - Zita

Hej



Har följt dej ett tag nu och vill bara säga Grattis och ha nu en underbar bröllopsdag!!!



Från ett isigt och kallt småland

#4 - Carro

hoppas er bröllopsdag blir erat livs bästa dag, men hur kan det bli annat :) längtar efter att få se bilder!

#5 - Helena

Grattis på bröllopsdagen! Kommer bli en helt fantastisk dag!!!

#6 - Eva

Hej RM =)

Jag skulle bara tala om att det är jätte kul att följa din blogg, läser den varje dag!!

ÅÅ vad underbart att få gifta sig på thailand, ni kommer att få det helt underbart! (väntar på nästa inlägg + kort från bröllopet)

Jag vill önska er alla lycka i framtiden + med barnen!

Vilken ängla vakt lillpojken hade, tur att inget illa hände!

Hoppas ni får en kanon dag idag på eran bröllopsdag!

Många gratulationen och kramar från din gammal klasskamrat EVA med familj!

#7 - Eva

Hej RM =)

Jag skulle bara tala om att det är jätte kul att följa din blogg, läser den varje dag!!

ÅÅ vad underbart att få gifta sig på thailand, ni kommer att få det helt underbart! (väntar på nästa inlägg + kort från bröllopet)

Jag vill önska er alla lycka i framtiden + med barnen!

Vilken ängla vakt lillpojken hade, tur att inget illa hände!

Hoppas ni får en kanon dag idag på eran bröllopsdag!

Många gratulationen och kramar från din gammal klasskamrat EVA med familj!

#8 - Noretstar

Hej och grattis till förestående bröllop! Blir så glad för er skull :) Hoppas ni får en oförglömlig dag (och det är klart ni får det ;))

Läskigt att Zack ramlade såhär. Tur att det gick bra. Men han kommer nog vara mkt försiktigare nu :)

#9 - Linda

Läskigt med trappfallet! En sådan himla tur att han landade på rätt ställe! Förstår att du blev skärrad, det hade jag också blivit. Tycker dock att din vän Apan har en skön inställning, tror hon har rätt. Zack registrerade definitivt vad som hände och kommer nog vara mer försiktig i trappor nu, så du behöver nog inte vara orolig att det ska hända igen. =o)



Vill bara säga STORT lycka till inför din morgondag! Jag hoppas att du kan njuta och ta in nuet, för dagen kommer gå så fort, så fort. Jag är säker på att du kommer vara strålande vacker där på stranden. (Ser fram emot att se bilder sen.) Ha en underbar bröllopsdag imorgon!

Många kramar!

#10 - Christine

Grattis på bröllopsdagen! Hoppas det blir världens finaste!

#11 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Läskigt med Zacks fall, det förstår jag, men tror precis som "Apan" ovan att han kommer att vara mer försiktig nu, kanske vill han inte ens gå själv i trappan.



Låter hur spännande som helst med ert bröllop imorgon, och jag kan förstå att du är nervös. Önskar er en alldeles underbar dag och ser fram emot att få läsa om hur allt blev. Lycka till imorgon!