bambi

Morgonen började skit men sen blev det inte så tokigt ändå
Dagen började ju sådär. Maken hade hållt på och fipplat med fjärrkontrollen till AC:n hela natten, ändrat temperaturen upp/ner och ändrat på fläktens styrka...osv. Så jag var helt svettig när jag vaknade och hoppade i duschen det första jag gjorde. Sen när jag skulle borsta mitt blöta hår så tar jag tag i min hårborste och känner att jag får nåt klet i handen. Jag kollar och ser att det är bajs på handtaget till min borste och min hand. Jag skriker till maken att något har bajsat på min borste! Och börjar kolla efter ödlor, ormar och stora spindlar.

Maken säger att det måste ha varit från någon blöja. Men hur har det då hamnat på min borste? Det har ju aldrig hänt förut att vi har hittat bajs från nån blöja på något konstigt ställe så där. Jag tycker att det låter troligare att en stor ödla har kommit in i vårt badrum och kletat ner borsten. Tvätta mina händer och borstens handtag (som tur var så var det bara på handtaget) gjorde jag 4-5 gånger och bajsmysteriet är fortfarande olöst...

Morgonen kändes lite bättre när vi gick längs med stranden på väg till frukosten och såg den vackra soluppgången här på Koh Mook.


Ännu gladare blev jag när jag såg att dessa fanns vid frukostbuffén:

#1 - Beatrice, mamma till skrutten Robin

Annars kanske bajs är bra för håret? En superinpackning kanske? Fast det kanske inte luktar så gott ;D

#2 - Caroline

Hahaha, förlåt att jag skrattar men det där gjorde min dag!

Ni verkar ha det jättebra där borta, man är ju inte lite avis ;)

#3 - Annica

angående frukostbuffén... gottegris där ;)