bambi

Very romantiskt
Idag har vi varit till den väldigt romantiska myndighetsbyggnaden för att skriva på äktenskapsintyg och registrera vårt äktenskap. Dom ställde lite frågor om hur länge vi har varit tillsammans, hur gamla barnen är, vad mannen jobbar med och om vi skulle ta mannens efternamn (men vi ska alla ta ett nytt efternamn).
Det var bara det att när allt skulle registreras så var det något fel på datorn (oklart vad - dom var inte så duktiga på engelska). Tydligen så är det ganska vanligt att datorerna inte fungerar för dom...
Så dom frågade om vi kunde komma tillbaka imorgon. Eftersom det var lite krångligt att ta sig dit och vi ville inte krångla oss dit med barnen igen så sa dom att dom istället kunde skicka papprena till bröllopsarrangören för påskrifter. Så imorgon ska vi dit och skriva på dom!
På väg ut till Lanta Noi, där vi skulle skriva på papprena
Jag tog på mig min brudklänning, dagen till ära (men jag har tänkt använda den då och då)
#1 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

KLokt att gifta sig i en klänning som du kan använda lite då och då.



Ha en mysig dag! (Blir väl inga problem va:))

#2 - Inga-Lill

Hej!

Jag har kommit till din blogg via vimmelmamman o Linda skriver. tycker om att läsa om Dig o din familj. Hoppas att ni kommer ha det fortsatt bra i Thailand. Jg har varit runt i Thaliand o älskar landet. Vill egentligen bara berätta att jag gjorde din kyckling med balsamicosirapssås i spenat!!!(recept jan 2009)!!! Den blev fantastiskt god. Nu ska jag göra din patatisgratäng med osten redan emellan potatisen. Så många recept som det finns överallt, men jag fastade för ditt!

ha en riktigt bra tid!! Inga-lill

#3 - Tess

Varför ska de veta vad mannen jobbar med?