bambi

Videoblogginlägg från poolen
#1 - Linda

Haha! Ja, det där känner jag igen, så är det. Även om man vet att det aktiva ordförrådet är mindre än det passiva, sänker man sig.

Fler videobloggar! Me like!

Kram!

#2 - Rita

Jättekul med videoblogginlägg! Och jag håller helt med dig, det blir så att man pratar fyraordsmeningar med konstig brytning när man är i Thailand. Konstigt, men så är det.

#3 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Ja så blir det ju. Fast är det så konsigt. De förstår ju när man lägger sig på deras nivå, vilket är syftet med samtalet.

Om man pratar korrekt hela meningar med prepositioner osv hänger de ofta inte med och sen får man säga om meningen och bara nämnade de viktiga orden.



Fin du är!

#4 - Sofia

Jag är inget vidare på språk eftersom jag nog har lite dåligt självförtroende. Och om vi reser någonstans överlåter jag gärna språkbiten åt sambon.



Ha en fortsatt härlig resa.



Kram Sofia

#5 - Linda

kul med videoblogg! :)

noterade att du har en hint av norrländska insmugen i din stockholmska röst.... kan det stämma? i så fall vart är du uppvuxen (förutom USA, som jag ju är medveten om då du skrivit om det) jag tycker det är kul med dialekter, därför frågar jag!

ni ser ut att ha det helt underbart.... här hemma är vädret inte alltför underbart, så se till att njuta! :)



#6 - Doktor Molly

ha ha ha, håller med det blir knäppt! Ännu konstigare i tex malaysia där engelska är ett av dom officiella språken men ändå helt konstigt i våra öron. Mer än creol/pidgin än riktig engelska tycker jag då men engelska är det ju ändå! Kramar

#7 - sasca

Hej!

Jag vet att det inte har med inlägget att göra men... Borde du inte uppdatera din personliga info så att det står att du är gift och maken inte sambon?

#8 - APAN SATT I GRANEN | en viktresa du vill följa

Vilket härligt videoinlägg. Mer av denna vara. Du ser så fräscht solbränd ut. Åh vad jag önskar att jag kunde ta flyget ner och hänga lite.



#9 - Linda

Vad roligt med videoblogg, mer av det - du pratar väldigt bra, vilket gör dig intressant att lyssna på. Hade jag varit elev så hade jag mer än gärna haft dig i något ämne.

#10 - Anna - Mamma till Emilia med albinism

Så roligt att höra din röst, har aldrig gjort det =)

Kul med videoinlägg!

#11 - Martina

Gud så fräsch du såg ut. Och avslappnat lyckligt på något vis :-)

#12 - Camilla

Sötis !!!



Superkul med videoinlägg.