bambi

Videoblogginlägg från stranden på Koh Mook
Det var rätt så blåsigt på stranden när jag skulle göra detta videoblogginlägg (det blir mycket bättre efter halva filmen), men jag ville så gärna visa er fina Koh Mook och det är svårt att göra bara via bilder så nu får ni se lite mer. Sen så svarar jag även på era frågor angående min dialekt  ;)
#1 - Linda

Synd att det blåste så mycket, så det var ju svårt att höra vad du sa i början av filmen. Men det är underbart vackert där i Thailand, blir avis på thailändarna...

#2 - fröken K

Det är många som tror att jag kommer från norrland, men jag är född och uppvuxen i samma stad som du bott i under din uppväxt. Jag tycker att det absolut inte är samma dialekt, men för de som inte kommer från Västmanland så kanske det är svårt att höra skillnad!?! :)

#3 - Caroline

Jag är från Norrland och visst låter du lite norrländsk men inte är det mycket, ganska lagom faktiskt :) Blir det för mycket så låter det inte alls fint, gillar verkligen inte dialekten här uppe :p

#4 - Rita

Härligt att få se en video av den underbara stranden! Längtar såå till Thailand nu (4 veckor kvar!!). Ha det gott och njuuut!

#5 - evelina

Gud vad härligt de ser ut!:D Skulle så gärna ta mig en tripp utomlands.