bambi

100Barnen var lite svåra att natta och maken kom inte hem förrän sent sent så jag har haft lite svårt att blogga. Men nu är jag så trött så jag nog ta och lägga mig och titta lite på tv. Det känns verkligen som om jag svävar på små moln nuförtiden. Jag är så glad över mitt nya jobb, min fina man, mina fina barn och vårt beslut att börja spara till ett husköp i framtiden.

Har klickat hem två nya böcker - Jamie's 30-minute Meals och Mindfulness för föräldrar. Jag är inte så mycket för "självhjälpsböcker" (då syftar jag på den sistnämda boken) men jag har hört mycket gott om just denna bok så jag ska testa den.

P.S. Glöm inte och vara med och tävla om ett Lego-set!
Snart ledig
Maken har haft fullt upp under helgen när han har haft jour på tingsrätten. 

I dag häktades mannen vid jourdomstolen i Attunda tingsrätt misstänkt för mordförsök i två fall. AftonbladetJag frågade honom om det var nervöst att ha pressen där men han sa att det bara var en man från Aftonbladet som var där en minut sen så fick han gå ut eftersom åklagaren yrkade på stängda dörrar. På den minuten så hann han få ihop stoff till förstasidesrubriker.


Jag hoppas att maken kommer hem snart i allafall. Imorgon ska han in en kort sväng och avsluta grejer innan ledigheten. Sen ska han vara föräldraledig en hel månad innan han går ner till 75%.

Men nästa vecka är den enda veckan som vi har ledigt tillsammans och den veckan är redan fullbokad! Svärföräldrarna ska komma och vi ska gå på Gröna Luhnd tillsammans, vi ska hälsa på min syster, jag ska fika med vänner, mm.


Äckliga gubbar
Idag när vi var på väg till lekparken så möter jag en gubbe i 50-60-års åldern som glor på min urringning (det var väldigt uppenbart) och slickar sig om läpparna???!!?!?

Fy fan va jag hatar sånt där och det gör att jag ofta känner mig obekväm i urringade kläder. Vad ska man göra när någon äckelgubbe gör nåt sånt? Jag tänkte efteråt att jag borde ha sagt "va fan glor du på??" högt så att alla hörde, men det är lätt att vara efterklok.