bambi

Att vänta med att köpa "det senaste"

Vi brukar vara rätt så sena med att skaffa "det senste". Vi skaffade nyligen platt-tv. Det kändes lite onödigt att köpa ny tv när vår gamla tjock-tv fungerade utmärkt. Men jag är glad över vår nya LED-tv som har jättefin bild och tar inte lika mycket plats som den gamla klumpen. En vän sa till mig, när jag klagade över att vi alltid är sist med allt - "Ja, men ni betalade inte över 30000 kronor för er tv som idag är väldigt dålig jämfört med dom som finns idag."  Så det kanske inte är så tokigt att vänta lite med att köpa saker?

Men nu känner jag att det kanske är dags att införskaffa en iPhone också. Det känns som om den skulle kunna underlätta livet lite. Men nu ryktas det om att iPhone5 ska komma i september, ska man vänta 1 ½ månad kanske...? Men sen brukar väl dom där släppen alltid bli försenade och så kan man inte riktigt räkna med att få en av dom första som släpps... så det blir väl snarare om 3 månader? Men iPhone5 ska ha en snabbare processor och en bättre kamera, så det kanske är bäst att vänta ändå?

#1 - Therese - Eira min ögonsten

Min bror sa att den kommer nästa år.

#2 - Rita

När det gäller telefoner köper jag nästan alltid den senaste, NÄR jag köper alltså (= vartannat eller vart tredje år) och alltid Nokia. :) Men vi har fortfarande en gammal 32 tums tjock-TV och den fungerar alldeles utmärkt och så länge den gör det så känns det onödigt att köpa ny.



Brorsan har en iPhone 4 som han är helnöjd med, men om jag vore du skulle jag nog vänta på 5:an för att få den senaste.

#3 - Therese - Eira min ögonsten

Det är Iphone 4s som släpps i september, sen kommer iphone5 förmodligen nästa vår.

#4 - Sara - Mamma till Max 2,5 �r

Vi brukar också vara sena med det mesta. vi resonerade likadant ang. vår tjocktv men valde i alla fall att köpa en plattv för några månader sen. har precis flyttat till hus och tjocktvn passade liksom inte in. den platta är ju snyggare =) och garanterat mycket bättre bild. Iphone har vi inte skaffat ännu och lär nog dröja ett tag =)!

#5 - Sandra Michelle

Om jag inte minns fel så dröjer Iphone 5 till början av nästa år.

#6 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Jo det är kanske inte så dumt att vänta. Men du ska nog sätta upp dig i kö redan nu för att få köpa. Det kan ta ganska månfa månader innan man får tag i en telefon även om den har släppts.

#7 - Paulina

Den vita iphone4 släpptes nyligen så det dröjer ca 1 år innan 5an släpps i Sverige! Den vita 4an blev försenad så 5an kommer inte komma detta året, det sa dom på telenor till mig när jag köpte min 4a! Så vänta inte ihjäl dig efter 5an för det kommer som sagt troligtvis dröja ett bra tag innan 5an släpps här! Kram

#8 - trueefil

hejsan! Jag skulle faktiskt rekomendera HTC mer än iphone. Min pojkvän har en iPhone men är icke helt nöjd och HTC verkar bra oavsett modell på dom. =) Själv funderade jag på att skaffa den HTC med bäst kamera men blev en Nokia N8 istället.



Ha det bäst. /trueefil

#9 - Chriszy

Kolla HTC sensation istället för Iphone :) eller Samsung galaxy sII eller LG optimus 2x el 3d :)



dessa är både bättre och billigare än Iphone både när det gäller processor och kamera :)



Kram

#10 - Jessica - Mamma till bustrollet Neo

Jag har en iPhone 3gs och hat-älskar den. Älskar allt man kan göra med den och alla appar och grejer, men tycker den är ganska dålig på att hålla mottagning om man är i rörelse.



Har hört väldigt väldigt gott om Samsung Galaxy s2 eller vad den senaste heter. Funderar seriöst på att gå över från iPhone till Samsung och ta den senaste där när mitt abonnemang går ut.

#11 - Tess

Jag ersätter aldrig något som fungerar. Saknar fortfarande min gamla tjock-tv som var mycket bättre än platt-tv:n vi har nu. Alltså kollar man bara på helt nya grejer så är den nya tv:n bra, men jag föredrar äldre filmer och serier och då är den hemsk. Duck Hunt till Nintendo 8-bit går inte att spela heller eftersom zappern kräver bildrör. Så när vi en gång får bättre plats ska jag skaffa en liten tjock-tv så jag kan spela :-)

#12 - Tessa

Jag gillar din linje att vänta med det senaste. Och för att följa den så borde du ju också undvika att köpa senaste Iphonen, de helt färska brukar ju ofta ha buggar som de rättar till efter ett tag. Fast jag rekommenderar också HTC, men det är väl en smaksak. Själv har jag en utåldrig mobil som jobbet står för.

#13 - Linda

Jag jobbade hos en mobiloperatör och då blev det ju att ha det senaste var det som gällde. Jag skaffade en iPhone 3GS när den kom och den har jag behållt. Är jättenöjd med den. Det enda dåliga kan jag tycka är batteritiden. Den "äter" batteritid. Funderar på att skaffa en iPhone 4 för att den ska ha roligare funktioner. Men funderar också på att vänta på 5an. Välj något som du känner funkar för dig! =)