bambi

Barnkläder hos H&M och Po.P.

Målet med promenaden in till city var egentligen att köpa kalsonger till Zack. Nu när han har varit blöjfri snart två veckor så räcker det inte med dom tre kalsongerna som han har. H&M har kalsonger och trosor med roliga motiv. Han ville absolut ha "kalsonger" med Mimmi på, sen fick det även bli några med Bilar på. Sen kunde jag inte motstå att köpa en Run DMC tisha till Leah!



Zack är i stort behov av ett par jeans och han gillar ju Hello Kitty och H&M har en massa fina kläder med Hello Kitty, bland annat jeans!



Synd bara att jeans anpassade för flickor ska vara så smala och tjata! Annars hade det blivit ett köp!

Vidare till Polarn o. Pyret som har en jättebra rea med ta 3 betala för 2 på reautbudet. Det finns massor kvar i många storlekar. Så där var det inga problem att hitta jeans.



Dom hade även fått in lite höstnyheter, bland annat dessa fina collagetröjor med hundar på.



Vad det blev i kassen? Jo, en gul regnjacka storlek 98/104 för 170 kronor (ordinariepris 355 kronor), blommig kortärmad tröja (som jag länge har kollat på) i storlek 104 för 95 kronor (ordinariepris 195 kronor) och ett par jeans i storlek 98 för 170 kronor (ordinariepris 345 kronor). Totalt 340 kronor, alltså vad regnjackan (eller jeansen) kostade enbart till ordinariepris.

Jag gillade den blommiga detaljen i jeansen.



#1 - LILITH - Sveriges mest menlösa blogg

Min dotter kan inte heller ha jeans därifrån. Hon har en helt normal kroppsform, men jeansen är inte ens i närheten av att kunna gå att få igen i midjan. Och så undrar folk varför yngre och yngre tjejer får problem med mat. Jag tycker däremot det är konstigt att fler unga tjejer inte får det, när de redan innan skolan måste vara som smala stickor för att kunna ha kläder ifrån vissa affärer.

#2 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 mån mellan barnen och tillbaka på jobbet

Fast vi som har spinkiga barn har haft problemet att alla kläder har "åkt ner" över midjan, för att maxgränsen för vad man kan spänna åt dem inte ha hjälpt.........



Men appropå Liliths kommentar ovan, när jag var 13 år och vissa kompisar var så där supersmala, så fanns det inte tillräckligt tajta jeans för dem att köpa, så grejen var den att man sydde in dem (och det skulle synas att de var insydda) så alla sydde in sina jeans, oavsett storlek för att man skulle "skylta med det"

Idag går det att hitta HUR små (smala) jeans som helst, och med långa ben då till (säger hon som hade 34-36 i längden)