bambi

Classics by Odd Molly


Igår så hämtade jag ut ett paket från deepFling med höstnyheter från Odd Molly. Två ganska enkla t-shirts och det är just såna här t-shirts som används mest av alla mina Mollysar.



Tröjorna kommer från Odd Mollys serie Classics by Odd Molly där Odd Molly har återproducerat några gamla klassiker. Många Odd Molly fans kan sakna gamla klassiker från tidigare kollektioner så jag tycker att det är en jätte bra idé!


#146 Smirk tee känns väldigt enkel men har väldigt fina detaljer. Den kostar 500 kronor i svenska butiker.



#13 Flanellgrey heart som jag också fick hem kostar även den 500 kronor i svenska butiker.

#1 - Helena

Jag fattar inte hur man kan betala 500 kr för en t-shirt! :)

#2 - sophie - VI 3 MOT VÄRLDEN!

Ja men se så olika man är! Jag tyckte filmen var förutsägbar och inte alls vad jag hoppats på. Kanske att jag hade för höga förväntingar efter att man hört så mkt om den :)

#3 - camilla

jag hittar inte dessa hos deepfling?

Jag har dock förbokat ett par andra plagg hos dem :)



Jag kan lätt betala 500 kr för en tshirt med vackra detaljer och bra kvalitet!



/camilla/gambia90

#4 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

camilla Jag förbokade dessa för länge länge sen....

#5 - Sanna

Haf följt din blogg ett tag nu och tycker om att du uppdaterar ofta och skriver allt möjligt men så klart om Odd Molly. Med tanke på detta innelägg undrar jag lite om hur det funkar att beställa från USA? Dollar ligger ju lågt nu men hur funkar det med frakt och tull tex?



Trevlig helg!

#6 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Sanna Tull har jag aldrig behövt betala när jag har beställt från deepFling däremot när jag beställde från ett annat företag i USA. Frakten brukar inte bli så dyrt, man tjänar ändå på att beställa därifrån!