bambi

En våg av saknad
Min trogna läsare Jyoti förlorade sin mamma för fyra månader sen i lungcancer. Jag gråter när jag läser om tomrummet efter hennes mamma. Det är hemskt när cancer ska ta liv, ta mammor, ta pappor, ta mormödrar, ta bröder och ta systrar. Det lämnar ett tomrum i mångas hjärtan.

Vid vissa tillfällen eller när vissa saker händer så sköljer saknaden över en som en våg som drar med en ut till ett hav av ännu mera saknad... Saknaden finns där hela tiden, men ibland kommer den som en kallsup. (Jyotis egna ord)

Jyoti har startat en egen insamling till minne av hennes mamma som tappert kämpade mot lungcancern i 2 år. Insamlingen finns hos Cancerfonden och går till deras lungcancerforskning. Det är mycket enkelt och smidigt att bara sms:a och donera 50 kronor!
#1 - Malin

Känner igen mig i hennes text :'( min mamma gick bort i cancer (bukspottskörteln) alldeles för tidigt (5 år sedan) - Hon var 49 år gammal och jag skulle fylla 18 det året.. :'(

#2 - Jyoti

Tack fina Bambi för ditt inlägg och ett särskilt tack för ditt bidrag till insamlingen! <3

Jag blir rörd till tårar när folk bidrar och bryr sig. :-)

#3 - Martina

Min mamma kämpar mot/med sin lungcancer just nu, men den hade spridit sig till ett par revben på ena sidan innan de diagnostiserade henne....

#4 - Linda

Tittade in här eftersom jag följer Jyotis blogg. Tack för att du uppmärksammar hennes insamling till minnet av min moster. Gillar vad jag läst hittills och kommer att fortsätta följa din blogg. =)