bambi

Har alla kvinnor blivit utsatta för en blottare?
Maken blev helt förbluffad häromdagen då han satt och pratade med sina kvinnliga arbetskamrater. Dom hade alla varit utsatta för blottare. Han frågade mig om jag också hade det. "Ja, två gånger" svarade jag. Han hade förstås aldrig råkat ut för någon blottare, ingen av dom andra männen vid bordet heller.

Det skrämde mig lite. Är det något som alla kvinnor utsätts för? Kommer min lilla dotter tvingas att få någons kön uppvisad samtidigt som denne onanerar eller säger äckliga saker? Är detta något som hon garanterat kommer råka ut för? Vad är det för värld vi lever i???

Nu vill jag höra, finns det någon kvinna där ute som INTE har råkat ut för en blottare?? Ge mig hopp...
#1 - Sandra - snart tvåbarnsmamma

usch då :(



Jag har inte blivit utsatt för en blottare. men så bor jag inte i stockholm heller. är dessutom bara 23.

#2 - Christine

Jag har aldrig blivit utsatt, men bor inte i Stockholm...

#3 - Viola

Jag och mina barn blev utsatta för en blottare i lekparken för några månader sedan....

#4 - Marie S

Jag har inte blivit!!! Vet inte om det beror på att vi inte bor i en så stor "stad" bor ca 1 mil utanför Lund, 3 mil från Malmö. Har dock bott i Malmö oxå ett antal år och inte blivit utsatt. Hoppas att du har fått liiiite hopp! :D

#5 - Claire

Jag har inte blivit utsatt för en blottare, dock en man som tog mig på rumpan när jag kollade på underkläder, usch!

#6 - Marie

Jag har aldrig blivit utsatt för en blottare. Jag har bott i Kristianstad, Malmö, Linköping och Stockholm, så visst finns det hopp!



#7 - Erika

Nope, bor ju i en håla om nu d gör skillnad?! Frågan är: Finns d inga män som blivit utsatt av kvinnliga blottare?!

#8 - Linnea

Nej, men jag har sett en mans snopp när han valde ett väldigt centralt kiss-ställe.

#9 - Paulina

Jag har inte blivit utsatt! Än. Hoppas aldrig jag behöver bli det heller!!

#10 - Marie

ehh jag måste hålla med, jag har INTE HELLER blivit utsatt! Jag bor i Stockholm och har rest runt en del. MEN har dock flera vänner som blivit utsatta. Jag tror faktiskt att det var nån som började skratta, men det kanske är det som blottarna vill? ;)

#11 - Sanna

Jag har inte heller råkat ut för det.

#12 - Jessica

jag har INTE blivit utsatt.



och jag tycker inte det känns helt ok med kommentaren ovanför, att en person bara skrattade tillbaks och med en flirt/blink-smiley till och allt..jag vet inte men jag skulle antagligen bli SKITARG och känna mig kränkt om jag blev utsatt för en blottare..jag kanske överdriver? fast nä?

#13 - Malla

Jag har INTE heller råkat ut får någon blottare som tur är!!

#14 - Johanna - Tv�barnsmamman mitt i kaoset

Tack! :D Ska bli skönt att slippa bära barnen upp för 3 trappor. :)



Fikan på söder funkar bra, åker från Farsta så det är enkelt.

Några speciella tider som kan passa?

Jag kan nästa vecka, dock inte måndag.

Kram

#15 - Linda

Nepp, har inte heller blivit utsatt och då har jag hunnit bli 35, rest mycket, bott i storstäder i både Tyskland och England men: inte i Stockholm. Det kanske är det det beror på.

#16 - Linda

Jag har faktiskt också sluppit just blottare trots att jag bott på rätt många ställen, men sen är jag ju inte den mest observanta alltid. Men jag har lite väntat på att det skulle hända någon gång, knäppt bara det!

#17 - Sussi

Hejsan



Jag har haft turen att slippa det.

Och hoppas att jag slipper att råka ut för det.



Kram

Sussi

#18 - Sussie

Har bott i Sundsvall, Gävle, norr om Stockholm och bor nu i en mellanstor stad i norrland och aldrig varit utsatt för någon blottare...

#19 - Apan satt i granen

Jag har råkat ut för blottare ett flertal tillfällen. Både i Växjö och i Stockholm.



Det är en väldigt konstig känsla som uppstår när man ofrivilligt får någons äckliga K*K på näthinnan. Tvi!

#20 - Sara

23 år från Karlstad och har tack och lov aldrig varit med om det!

#21 - Camilla

Jag bor i stockholm på lidingö och jag har aldrig råkat ut för det men har en kompis som råkat ut för det typ 3 gånger... Varav två i ett trapphus... obehagligt!

#22 - Annica

Snart 33 år gammal skåne tjej, aldrig blivit utsatt för blottare och känner faktiskt inte någon heller som blivit det! =)

#23 - Annica

Snart 33 år gammal skåne tjej, aldrig blivit utsatt för blottare och känner faktiskt inte någon heller som blivit det! =)

#24 - Linnéa

Jag har inte blivit utsatt för en blottare, dock bor jag inte i en så stor stad, Gävle. Hoppas jag slipper bli utsatt för någon blottare.

#25 - LADY DAHMER

Nästan alla kvinnor har blivit tafsad på eller på annat säty kränkt sexuellt av män också. Det är skrämmande.



Det vi kan göra är inte bara uppfostra våra söner att vara bra män utan även lära dem att stå upp emot de män som beter sig illa.

#26 - AnnaSC

Hehe jo jag har blivit utsatt för en blottare på gymnasieskolan jag gick på. Han hade under veckorna innan varit runt på de flesta grundskolor i närheten dessutom. I slutändan åkte han fast. Jag o min klasskamrat fick vara med om en "lineup" där 5 män stod på rad. Vi pekade ut samma man... inte den de trodde utan en POLIS som bara var med som en i högen... han jobbar INTE kvar....

#27 - AnnaSC

Hehe jo jag har blivit utsatt för en blottare på gymnasieskolan jag gick på. Han hade under veckorna innan varit runt på de flesta grundskolor i närheten dessutom. I slutändan åkte han fast. Jag o min klasskamrat fick vara med om en "lineup" där 5 män stod på rad. Vi pekade ut samma man... inte den de trodde utan en POLIS som bara var med som en i högen... han jobbar INTE kvar....

#28 - Martina

JOdå jag har blivit utsatt. Andra gången när jag var lite mer vuxen (typ 15-16 första gången) så blev jag så arg på gubbjäveln ( runt 40 gissar jag haha) att jag högt och tydligt (på t-banan) sa åt honom att "den fula kuken skulle jag inte visa upp om jag hade den utan snarare få den kirurgiskt borttagen så fort som möjligt".... Jag fick några applåder och han såg ut som om han skulle svimma och kastade sig av vid nästa station och SPRANG därifrån.

#29 - Karoliina - med K och två i.

nej, tack gode gud för det! jag bor ju visserligen också i ett mindre samhälle, men det finns ju kryp även här..

#30 - ♥anna♥

Jag har aldrig blivit utsatt och hoppas jag ska slippa framöver också!

#31 - Josannah

Nej jag har inte blivit utsatt, och jag tror faktiskt nästan att det är bara en myt att blottare finns.

Vem liksom går runt i enbart rock och blottar ädla delar? =/ Hoppas att jag inte blir utsätts för det nån gång

#32 - Josannah

Nej jag har inte blivit utsatt, och jag tror faktiskt nästan att det är bara en myt att blottare finns.

Vem liksom går runt i enbart rock och blottar ädla delar? =/ Hoppas att jag inte blir utsätts för det nån gång

#33 - Mamman i Gerdsmygen

Nope, aldrig. Bor iofs inte i Sthlm utan Uppsala.

#34 - zphanky

jag och 2tjejkompisar blev utsatt för en blottare på ett McDonalds längst strippen i Las Vegas.

#35 - Amanda

Inte jag..... men min syster. ;)

#36 - Amanda

Fast nej, juste! Nu kommer jag på. När jag var ganska liten, runt 7 år sådär. Så stod jag och min bästis vid en bänk, för jag behövde knyta skorna. Sen såg jag att hon sprang iväg har jag för mig, och då stod det en blottare där - i närheten av mig. Och jag sprang väl iväg då också antar jag.. svårt att minnas exakt.

#37 - Puff

Är född och uppvuxen i Stockholm men blivit utsatt för en blottare i Haparanda - så att det skulle vara ett storstadasfenomen tvivlar jag grymt på.

#38 - Anna

Jag har aldrig råkat ut för det och känner ingen som har det heller.

#39 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Nej aldrig! Och ingen av mina vänner vad jag vet heller!

#40 - Sara

Jag har aldrig blivit utsatt för en blottare heller. Däremot har jag blivit tafsad på, och det är ju inte heller så roligt.

#41 - Rita

Jag har aldrig blivit utsatt för nån blottare, kanske beroende på att jag bara bott på landet och de senaste 10 åren i en liten stad. Men förra sommaren råkade min kompis faktiskt ut för en blottare, dock var det ingen hon kände så det kan ha varit nån från en annan stad som kom hit och blottade sig. Usch så äckligt! Och stackars människor som har behov av att blotta sig! :(

#42 - Anonym

Har inte heller blivit utsatt. Bor i Stockholm. :)

#43 - Annika

Jag har aldrig blivit utsatt för nån blottare.



Bor inte i Stockholm.. utan i Halmstad.

men de borde ju finnas överallt..

#44 - Kattis

Jag bor i Göteborg och har aldrig blivit utsatt för det. Däremot var det en gubbe som kom fram och kramade mig när jag var typ 14, stod och väntade på spårvagnen. Jag var som jag var och kramade jag tillbaks, då försökte han stoppa sin tunga i min hals. EHHH NEJ TACK. Han var typ 60.

#45 - Madeleine

Jag bor i Göteborg och har aldrig blivit utsatt för någon blottare, vad jag vet så har inte mina vänner blivit det heller.

#46 - Line

Har aldrig blivit utsatt för blottare och har bott på många olika ställen/ städer i Sverige och utomlands. Hoppas slippa det i fortsättningen också! Usch och fy!

#47 - blottar

jag var blottare det är så härligt

#48 - blottare

hej jag var blottare under många år men är nu botad det var både roligt och jobbigt man står inte med någon rock och öppnar och visar kuken man runkar efter tjejen som går för bi man vill inte skrämma dom man vill att dom ser att man runkar efter dom jag valde ut mina tjejer noga innan jag visade min kuk och runkade efter dom men är nu blottar fri förlåt

#49 - föredetta blottaren

hej tjejer har ni frågor om blottare så kan ni fråga mig jag har erfaren het jag var blottare i många år men är nu botad kram före detta blottare