bambi

Hos svärföräldrarna
Tusen tack för alla fina gratulationer till mitt nya jobb!

Ja, det känns riktigt roligt och det pirrar i magen när jag tänker på det. Det är helt annorlunda mot mitt nuvarande jobb, så det känns mycket spännande.

Just nu så är vi hemma hos svärföräldrarna och jag sitter vid deras sprillans nya Sony Vaio. Jag är BRAAA sugen på att köpa en sån här själv, den var ju hur skön som helst!! Kanske en grattis-till-nya-jobbet-present till mig själv?? Min nuvarande dator låser sig hela tiden och strömkabeln är helt sne så ibland måste jag sitta och hålla i den så att den inte åker ut.... för att batteriet klarar sig kanske max 5 minuter. Bläää.... annars funderade jag på att jag kanske skulle sluta mig till sällskapet - Iphoneägare.


När vi klev innanför dörren här igår så var detta uppdukat:




Nu så äter ju inte jag skaldjur, men det såg himla läckert ut och maken blev väldigt glad (stackarn som aldrig får äta sånt hemma). Jag och barnen åt spaghetti och köttfärssås  ;)

Det är så roligt att se hur barnen lyser upp när dom kommer hit. Det känns som om den bästa presenten man kan ge sina barn - en bra relation med mor/farföräldrarna (eller annan närstående vuxen). Zack har så mycket energi och skrattar och leker. Sen så finns det ju en hel del roliga leksaker här också:



Jag och maken ska ta en tur till stan och shoppa lite medans barnen får vara kvar och leka här. Skönt att kunna gå på stan ifred lite. Vi har pratat om att kanske gå ut på restaurang ikväll och fira nya jobbet också.


Ha en underbar lördag allihopa!
#1 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Åh, en sån där Brio-båt till tågbanan hade vi också när jag var liten! :-) Kanon att plocka fram gamla leksaker hos far- och morföräldrar!

#2 - Sophie - Vi 3 mot världen ♥

GRATTIIIS till det nya jobbet! Låter ju toppen! Härlig rektor :)



Och förstår att mannen din blev glad för lite skaldjur ;)



Kramis

#3 - Emma - mamma till Meja och Alvin

Vad roligt vi har en sån där dockvagn här hemma med. Antar att den är från när mannen din var liten?



Hoppas ni får en fin kväll!

#4 - BAMBI

Emma Ja, leksakerna är från när maken var liten :)