bambi

Kärleksmuggar och fina armband



Tänk att få dricka sitt morgonkaffe i en kärleksmugg? Denna mugg är designad av Agneta Livijn och Campadre har just nu en kampanj på dessa fina muggar!


Campadre har himla många bra kampanjer just nu, förutom Primeboots och Hunter som jag har bloggat om tidigare, så har dom just nu 7 for all mankind (älskar deras jeans!), Hello Kitty, Disney Couture (funderar på att köpa Bambi-armbandet på bilden här ovanför) och mina favoritarmband Humanity.
#1 - Linn

Tips på inlägg: Apropå shoppinglust och husköpartankar (något jag själv ägnar mig mycket åt) tycker jag det vore jättekul med ett inlägg om familjens månadsbudget. Tycker alltid det är väldigt spännande att få veta vilka proportioner man har mellan olika utgifter, vad man har kvar efter räkningar och vilket utrymme man har till att spara (till ett hus då exempelvis).



Jag vet att många människor anser ekonomin alltför privat, men jag tyckte ändå jag kunde kosta på mig detta förslag :). Ha en bra dag!

#2 - jis

Köpte en helt ny matservis från KASA DK i maj på Campadre.. Sidan är grym!

#3 - Linn

Jötteroligt att det blev ett budgetinlägg! Men tråkigt om du tagit illa vid dig av min fråga om det :(. Det var verkligen inte meningen.



Jag tittar mycket på bloggar för att inspireras på alla möjliga plan i livet och eftersom vi just nu inte gör mycket annat än funderar på om vi kan tänkas spara ihop tillräckligt mycket pengar till ett hus verkar det extra spännande att få veta hur andra resonerar där.