bambi

Könsorättvisor
Haha, tyckte att det var lite roligt att dom satte dessa två notiser efter varandra:



Kvinnor måste betala för toalettbesök och män får inte ha stringbadbyxor.... Är det inte bättre om ingen har string och alla betalar för toalettbesöken? (Jag hatar verkligen män som kissar utomhus i trappuppgångar, hissar och mot hus. Det stinker och jag vill inte behöva se vuxna mäns snoppar bara för att dom inte kan hålla sig och leta rätt på en toalett. Det borde vara spöstraff på sånt.)
#1 - Annica H

I Oscarshamn hamn finns det en del toaletthus där det måste betalas 2 kr för att gå på en toalett och så är det gratis in till urinoraren. Men, en gång då jag var där så fugnerade inte betalningsmaskinen och jag gick en hel dag utan att kunna gå på toaletten. Tillslut fick jag nog och gick in till urinoraren och låste in mig fniss Sedan tog jag stöd av handfatet och pappershållaren för att inte nudda kanten på urinoraren. Det måste ha varit en syn för gudarna.

#2 - Maja

Varför får inte en man bära stringbadbyxor? Egentligen?

#3 - Ladydahmer

Asså, seriöst? Skulle snuten ingript om det var en kvinna med string? Jävla idioti.

#4 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Ja, jag fattar inte heller... om kvinnor får ha string så ska väl män också få ha det.

#5 - LILITH - Sveriges mest menlösa blogg

Jag funderar mest på varför nån vill ha string, oavsett kön.

#6 - Martina

Men det finns väl ingenting som hindrar att denna kvinna gick in i en urinorar (för jag antar att hon menar de där kurerna som fanns överallt förut, vanliga urinoarer har jag aldrig sett som ska vara gratis...) och hukade sig och kissade hon också....

#7 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 mån mellan barnen och tillbaka på jobbet

Och jag var tvungen att besöka en vid centralen i förra veckan. 10 kronor kostar nu ett akutbesök. WTF!?? TIO kronor för stinkande halvofräsch (nåja, städad regelbunden) vid Stockholms Centralstation.



Inte nog med taxan, utan man betalar för att gå på toaletten där det är HÅL i taket och hål i golven. VAR finns integriteten eller privatlivet? Man hör ALLT från grannarna inkl ser deras fötter. :-/