bambi

McDonalds alla sjuka föräldrars dröm
Vi är fortfarande sjuka här hemma, men vi orkade ta oss ut till McDonalds som många gånger har räddat oss när vi har varit trötta och orkeslösa. Vi som ALDRIG skulle gå dit med barnen (som man alltid säger innan man har fått barn). Jag tror att vi höll oss ett och ett halvt år (ja, Zack var nog runt den åldern när han besökte McDonalds första gången).


Gammal bild, men samma lekland på McDonalds



Så otroligt skönt att både slippa laga mat och roa barn. På den McDonalds vi brukar gå till så har dom nämligen ett riktigt stort lekland med två rutschkanor, tunnlar, mm mm.

Jag brukar ibland ta upp på psykologilektionerna hur smarta McDonalds är i sin marknadsföring. Att locka till sig barnen att bli "beroende" av dom och positivt inställda till dom så har dom skaffat sin kunder för livet. Barnen kommer alltid att förknippa McDonalds med skoj, lek och leksaker och dessa positiva minnen kommer att triggas när dom ser det där M:et. Men svaga och sjuka som vi är så gå vi dit ändå....
#1 - Sandra

Smart, och lite läskigt, sätt att knyta till sig blivande kunder!



Synd för dem att jag fick vinterkräksjukan strax efter ett besök där när jag var barn (fick det från småsyskonen, inte från donken)... Det om något skapade otrevliga associationer! -> förlorad kund forever.

#2 - Linda

Helt rätt! Jag höll också ett bra tag på min idé om att aldrig gå till MC D med mitt barn. Det har nu ändrats till inte pommes eller Happy Meal (men där har jag fuskat två ggr redan). Kram till dig!

#3 - Anonym

Inga problem med Mc Donalds speciellt om man är så nyttig i övrig som många här verkar vara! Vi äter det ett par ggr i månaden - helt lugnt! Pommes är inte farligt:)

#4 - tangirrl

McD kan vara en riktig lifesaver! och det var enda utestället vi kunde äta på när dottern var allergisk mot veteprotein, mjölkprotein, fisk, ägg och skaldjur så det ska de ha cred för!

Nu tål hon mjölk och vete igen men vi la "grunden" för utemat på McD så det är dit hon helst vill gå för att äta hambujää mä ost ;)

#5 - Anonym

vi är sällan där och går vi dit blir det ofta nn glass eller påse äpplen MEN.. inget fel på donken! jag vill bara att barnen skall förknippa det med ngt speciellt, ngt man gör när det är fest.

jag gick på Clock och donken 2 ggr per år med mina föräldrar och då var det riktigt specielt och extrem lyx!



dessutom är inte donken mer onyttigt än vad de flesta serveras sina barn hemma till middag!

#6 - UR

Mc är helt lugnt att gå på, fantastiska på allergi oxå - enda stället min lillkile kan äta ute på!

#7 - Julia

Hehe tror att nu är det lite orealistiskt att tro att <a href="http://www.fragamcdonalds.se">McDonalds</a> har gjort lekplatser för att påverka våra barn att bli kunder:)

Tror du nu att det är vårt ansvar att uppfostra våra barn så att de äta sunt och ta förnuftiga val i livet.

#8 - Julia

Helt glömt att lovprisa din bild - riktigt söt:)