bambi

Nyckelpigor och barnfilm
På eftermiddagen igår så gick vi till en annan lekpark (så vi var ute i princip hela dagen igår). Leah älskar att gunga och skrattar alltid massor när hon gungar. Så underbart att se... kan leva på dom här stunderna länge...



Zack, min fantastiska nyfikna unge, hittade en nyckelpiga och "varför"-frågorna sprutade ur honom. Varför är den röd? Varför flyger den inte? Varför är den liten?



Högre, mamma! Gör som pappa! Ända upp till himlen!



Puh... man blir helt slut efter att ha gungat dom där två ungarna!

Vi gick förbi vår lokala secondhand-barnbutik som har massor med barnkläder, leksaker, skor och filmer. Vi har köpt fler filmer till Zack där, för bara 25 kronor styck. Helt underbart! Igår valde han denna och han är helt såld... själv så tycker jag att det är lite väl mycket facktermer - "allegro", "adagio", "presto" och allt vad dom säger.... jag fattar nada och känner mig korkad när jag inte alls förstår mig på en barnfilm!

#1 - Marie S

Våra barn älskar verkligen de filmerna =)

#2 - Carola

Små Einsteins älskas här hemma också! Visst är det en del facktermer, men barnen förstår dem fort och de lär sig en massa mysiga små sånger... Våra har lärt sig hur en larv blir till en fjäril genom att se avsnittet som handlar om det, till exempel... Jag gillar Einsteins!

#3 - Rebecca

Verkar ha varit en bra dag :)

#4 - Maja

Att vara en aktiv mamma/pappa är verkligen bra träning!