bambi

Öppna förskolan



Jag älskar när öppna förskolan flyttar ut. Öppna förskolan utomhus är 100 gånger roligare än vanliga öppna förskolan inomhus. Leah har suttit och ritat i solen (inte för länge eftersom jag hade glömt både solhatt och att smörja in henne), försökt cykla, varit med på sångstund och ätit mellanmål ute.




Hon var den enda ungen som var barfota. Alltid när jag blir tveksam om något (borde ungen ha mössa? ha långärmat? osv) så kollar jag hur andra barn är klädda och känner mig som världens sämsta mamma när mina barn inte följer klädkoderna för dagens väder/situation/etc. Men hon trivdes bra ändå och det är bra för henne att vara lite barfota när hon inte är helt stadig på fötterna ännu.



Tur att alla cyklar och vagnar var i skuggan, för det blev riktigt varmt i solen!

#1 - En pojkmammas vardag

Här går mina ungar som två nakenfisar från morgon till kväll dom här fina sommardagarna. Härligt när man kan strunta i kläder, skor och blöja ... :)

#2 - Martina

Min son går ofta barfota han med när vi är på gården eller så. Men jag är lite harig över att låta honom gå barfota i parker eftersom man vet att det ibland kan finnas sådant som man inte tycker är så skönt att trampa på tyvärr.

#3 - Anonym

Alltid boklig över nåt vasst på marken men kanske lite varmt m långärmat o långbyxa ? En riktig sötnos'