bambi

Saker som går...
Igår var det personalbrist på Zacks förskola, likaså idag. Så barnen som har en förälder som är hemma får vara hemma. Eftersom det är ett föräldrakooperativ så ska egentligen en förälder joura när personalen är sjuk men igår var det föräldern på semester och idag är det vår tur att joura. Så det blir en hel dag på förskolan för min del.

Men det var så konstigt för dom två från personalen som är sjuka hade blivit så plötsligt sjuka, jätteont i halsen och hesa (kunde knappt prata) från en dag till ena. Maken har också några på jobbet som haft likadant så det verkar som om det är något som går?
#1 - Pethra

Det är den vanliga sommarförkylningen, sätter sig gärna på halsen och stämbanden, brukar ta veckor innan man är helt återställd igen. Håller tummarna för att ni inte åker på det!

#2 - K

Hur kommer det sig att Zack går på dagis när du ändå är hemma? Och speciellt när det är sommar??

#3 - Mie

Min gräsallergi som poppat upp de senaste dagarna då det varit varmt gör mig grymt hostig och hes. Kanske kan vara det som drabbat personalen ?

#4 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Vi har också varit sjuka. Ett dygns skillnad på oss vuxna (jag först) och febertoppsdagen var man inte i närheten av människa..........



Annars ibland kan det vara "sommar-sol-sjuka" men det brukar mest vara när det varit dåligt väder en hel sommar och typ "en solig fredag" ;-)



Till den som frågade ovan, man får väl ha storasyskon på dagis fast man har syskon? Vår tjej gick när hon var 15 månader (usch oss) men hon är hemma på alla sommarlov, tänker inte sätta henne på tillfällig plats när en förälder kan vara hemma)



Hon tjatar om sitt dagis varje morgon. Känner mig ibland elak som tvingar henne vara hemma 4 dagar på raken ;-)

#5 - K

Jo, skrotmamman. Jag vet att man FÅR ha sina barn på dagis. Frågan är VARFÖR man vill ha sitt barn så mycket på dagis när man inte behöver? Tänk, på de barn som vars föräldrar jobbar, och inte har något val.

#6 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

K Han trivs på dagis men snart har dom sommarstängt och då kommer han att vara hemma (man kan ju ha barnen på ett annat dagis när det vanliga är sommarstängt men det vill jag inte). En av hans bästa kompisar (som Zack sa att han älsakde här om dagen!) ska börja skolan till hösten så jag vill att dom ska hinna umgås så mycket som möjligt också.