bambi

Tidiga morgonar



Leah fick för sig att vakna kl. 04.30 imorse. Ja, ni läste rätt - HALV FEM skulle hon vakna. Trodde att hon skulle somna om när hon vaknade så tidigt, men icke! Annars så brukar hon vakna runt 05.00 - 05.30, vilket är tortyr ibland. Men hon har börjat sova i ett sträck och vaknar alltså inte så ofta mitt i natten längre.

Zack hade också en sån här period och någon gång blev det halv fem men det går ju över. Imorse så sov han till kl. 06.00 och det är ju lite mer humant.

En sak som jag brukar tänka på när det är såna här dagar är att fördelen med att ha skaffat barn ganska så tätt (det är 19 månader mellan dom) är att man har detta med dålig sömn överstökat sen. Man får ju försöka tänka positivt  :)
#1 - Lina

Usch va tidigt. Måste hon underhållas så tidigt eller nöjer hon sig med teven?

#2 - Sofie

Hua för tidiga mornar, här började vår dag kl 02 med magsjuka barn inte kul!! Sista gången jag var uppe med sonen och jag sa att det var natt vid 04.30 tiden sa han mamma det är inte natt solen är uppe... så idag är det en låååång dag..

#3 - arasen

Min son som är lite drygt 3 är väldigt snäll mot mig på morgonen. Han vaknar mellan 8-9 om han inte har sovit dåligt för då är det 7 som gäller. Jag tycker det är lyx på hög nivå att få vakna så sent.

#4 - Anna, Gbg

Känner igen det där. Både mina små gillar att vakna så tidigt (de är 2 & 4) men just nu är de inne i en bra period där de vaknar mellan 6-7. Känns som lyx! Är helt säker på att när semestern börjar nästa vecka vaknar de kl 5 varje dag ,-) Men jag håller med dig, en fördel är att det snart är över i och med att man skaffat barnen så tätt!

#5 - Fifiness

Men alltså, kan det inte vara så att eftersom ni inte har gardiner i barnens rum som gör så de vaknar så tidigt?

#6 - Ann-Louise

4.30 känns nästan som sovmorgon... här går vi upp kl 04 varje morgon sedan två år tillbaka. Börjar nästan tro att vår son tänker gå upp så här tidigt varje morgon resten av sitt liv... alla andra pratar om att det går i perioder men här har det varit en väldigt lång period nu :-)