bambi

Timmermansparken



Idag besökte vi en helt ny park och då menar jag NY. Den är helt nybyggd och det luktar verkligen "nytt". Det är en riktig klätterpark, med massor med klätterställningar och i mitten är det som en båt. På marken har dom lagt en massa träflisor som gör att underlaget är väldigt väldigt mjukt. Men min första tanke var att det är lätt att bränna upp hela parken!!



Timmermansparken (eller även kallad "båtparken" av Zack) ligger mitt i ett bostadsområde bakom Södra Station.



 

Det har varit otroligt varmt idag och barnen upptäckte en vattenkran i parken som var mycket rolig att leka med i värmen!

 


#1 - Fröken Fridh

Den lekparken såg rktigt rolig ut, de e så man själv blir sugen på att springa dit ovh leka :P

#2 - Elin

Åh, den ser vi fram emot att besöka när vi kommer tillbaka till stan efter sommarlov på landet. Jag har gått förbi flera gånger när de höll på att bygga den, det var lite intressant för jag har liksom tänkt mig att lekparker byggs upp med färdiga element från en fabrik men så var det ju i alla fall inte med den här parken.

#3 - Maja

Så fin den va!

#4 - Gabbe

Hej hej! Jag läste tidigare att ni skulle sluta med napp till leah, men har sett på några kort att hon fortfarande har nappen. Lite nyfiken på hur det kommer sig. Har själv en nappis tok till unge, :) men vi försöker begränsa till sovning och ibland tröst när inget hjälper. Hur gör ni?



sommar hälsningar / gabbe

#5 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Gabbe Ja, hon slutade ju med napp där ett tag men sen var hon otröstlig när hon hade vattkoppor och det enda som hjälpte var nappen. Så efter det så är den tillbaks och vi har inte riktigt orkat ta tag i det igen. Just nu lägger vi all fokus på Zacks potträning så vi får se när det blir att ta bort nappen igen. Men hon älskar verkligen sin napp och vill ha den jämt! Men det som är rätt så skönt att hon ändå inte verkar behöva ha den när hon sover för den trillar ut när hon har somnat men hon vaknar inte av det, så vi behöver inte springa upp på natten och stoppa in den som jag har hört är ganska vanligt.

#6 - Ange

Åh lekparken verkar se ut nästan exakt som vår finaste lekpark här i Halmstad där vi bor, våran kallas Pippiparken för det är lite inspirerat med Pippifigurer runt om i parken. Men båten är verkligen identisk, måste vara samma som har designat den. =)