bambi

Torsdag


God morgon!
Här började vår morgon runt kl. 6, men jag fick lite sovmorgon då maken gick upp med barnen själv. Det var skönt och behövligt. Zack får sova med blöja och idag ville han ha kalsonger på sig så får se hur det går (han frågade efter det själv och då ville vi inte neka honom det).

Det kändes som om jag svävade på små moln igår. Jag var så lycklig efter en trevlig dag på stranden med finaste vännen och finaste barnen. Men jag tänkte också på mitt nya jobb och då pirrade det så härligt i magen!  :)

Det känns som om jag är så lyckligt lottad med mina fina barn, min fina make och fina vänner. Men också att jag har ett bra hem, bra jobb och en massa fina bloggläsare som förgyller mina dagar. Ibland undrar jag vad jag har gjort för att förtjäna allt fint i mitt liv....
#1 - Annica H

Lycka det ska man inte behöva förtjäna, alla borde få känna av en 100 % lycka i sina liv, att ha något som verkligen är bra och gör en trygg, tillfreds med livet. Så njut på! ;)

#2 - Viola

Härligt!

#3 - Apan satt i granen

Godmorgon Bambi!



Vet du vad? Tänk på att fina vänner känner lycka över dig med.



Kram!

#4 - Anna

Varför skulle ni neka han att ha kalsonger, han är ju för bövelen en kille.

#5 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Anna Nu är det inte ens riktiga kalsonger, utan trosor egentligen. Men det var inte det som var anledning till att vi skulle neka honom. Det kanske var lite otydligt i inlägget, men eftersom han nyligen slutat med blöja så är det lättare för honom att känna att han är kissnödig om han inte har något på sig alls. Det hände olyckor när han hade på sig "kalsonger" och byxor, så därför är jag lite tveksam.... men det kanske går bättre nu efter 2 dagar utan olyckor.

#6 - Luxxie

Vad kul att det går bra med potträningen :D och det är ju hur bra som helst att du känner dig lyckligt lottad, vi förtjänar alla lycka!