bambi

Vardagsironi
Jag vet att jag har exakt 501 kronor på kontot när vi går iväg till ICA. Lite jobbigt var det när summan landar på:



Som ni kanske ser lite längre ner så står det "mottaget kontant" för som tur var så hade jag två kronor i plånboken. Men lite pinsamt att säga att jag nog inte har pengar på kortet så det räcker och lägger i TVÅ kronor. Ännu lite pinsammare var det att jag i princip bara hade handlat fläskfilé, rostbiff, coca cola, smoothies, kolasås och andra lyxvaror... Men imorgon är det ju barnbidrag!
#1 - Lone

haha :)

#2 - Annica H

Vet hur det känns.. Men, du hade ju de där två kronorna som räddade din dag ;)

#3 - Annica H

Vet hur det känns.. Men, du hade ju de där två kronorna som räddade din dag ;)

#4 - Bodypalace

Hej kommentera minst 3 inlägg i min blogg för att peppa tjejerna och killarna som är med. Gillar jag din blogg så får du en länkning bland "bra bloggar" . Jag har 800-1000 besök/dag =)



Mvh Bodypalace - en blogg där alla är fina & unika

#5 - Mirka

Haha, detta pysslande i affären har även jag sysselsatt mig med idag. Fast tvärt om, hade en drös kontanter och så fattades det 12 kr som jag fick ta på kort. För jag kunde inte tagit hela summan på kort.

#6 - Marie

Fast jag antar att du hade mobilbanken/telefonbanken i mobilen så att du snabbt kan flytta pengar från sparkontot om det behövs ;-). Så gör jag varje gång jag handlar...

Vi har alltid minimalt med pengar på kontokortskontot och flyttar om vi ska handla något. Då blir man mer restriktiv på vad man plockar ner i korgen... Att flytta pengar är nämligen lite "jobbigt" och då funderar man till en extra gång innan man bestämmer sig om man ska ha varan.

#7 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Marie Haha, nej... vi använder inte telefonbanken (jätteknasigt egentligen) utan jag har behövt ringa maken ett par gånger och be honom föra över. Vi använder bara internetbanken nämligen...

#8 - K

och även om du inte haft de där två kronorna så hoppas jag att personen i kassan eller någon snälling i affären hade lånat dig en spänn ;D det hade jag iaf gjort! (jobbar på ica)