bambi

Alla dessa reor...



Nu på morgonen så försökte jag mig på att fynda nåt på Polarn o. Pyrets rea. Som vanligt så hänger sig hela sidan när rean startar, varför är det alltid så i alla webbutiker?? Allra sämst är att man inte kan få fram endast rea-plaggen, så ALLA plagg visas och så går det inte att bläddra.... mycket irriterande... Snart så struntar jag i alla dessa reor... Dom borde ju vara beredda på lite anstormning????
#1 - Tindra

riktigt dåligt! försökte logga in men det gick inte...hmm

#2 - towis

satt precis och blev superirriterad på att så fort man försöker visa plagg för en speciell ålder eller visa fler än 10 plagg hänger det sig! Enda stället där sånt här funkar tycker jag är asos.com

#3 - Ejkej

Nä, supertrist verkligen. Det fungerar fortfarande inte, stor idé att ha förhandstitt på rean kl 7 när det fortfarande inte fungerar att gå in på sajten kl 9.... suck!

#4 - sandra

Håller med dig! Det är så dårlig stil av pop. Man blir så besviken. Bor långt ute på landet så det blir inte att man har möjlighet att bara åka in till stan för REAN. Så man ser fram mot att få köpa lite fynd på nätet. Men det kan man ju drömma om.

Tycker det är ur dårligt av pop. Dom kan lika gärna strunta i rean.

Gillar din blogg föresten brukar föja den varja dag!

Kul med alla fina tips och recept.

Ha en skön dag! MVH sandra

#5 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Man känner ju verkligen sig "VIP" och dom skriver förtur till rean jag undrar före vem? ALLA verkar ju vara ute på sidan...?

#6 - Ejkej

Näpp, hann inte med några godbitar på någon rea idag. Trist och dåligt av Po.P. De borde väl räkna med extra högt tryck på sidan med så många "vippar".

#7 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Mycket irriterande verkligen, tycker faktiskt att det fungerar allra sämst hos just PoP. Precis som du skriver så tycks dessutom alla vara VIP-kunder och få "förtur" till rean. Då är det säkert enklare att få tag på nåt i butikerna, men jag orkar verkligen inte trängas bland en massa folk, då betalar jag nästan hellre fullpris....

#8 - Marie

Prova MadeForKids. Där kan du välja Rea-kategorin och få alla plagg som är nedsatta listade. Http://www.madeforkids.se/58-rea.